Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast banjalucani samo naprijed
SARAJEVO JE UZ VAS
Za PIZZU spreman vazda !!
bitno je da ima pica, a bice parkova ;)
-y.e.b.e.m ....c.e.t.n.i.k.u.s.u- u p.i.c.k.u- ,u p.i.c.u.!
Kako vas nije stid ? Kakve veze ima je.b.e.na zelena povrsina i park sa ratom ? Trebali biste i vi \"Sarajlije\" poceti brinuti za zelenilo jer uskoro CE VASA DJECA PADATI NA BETON , A NE NA TRAVU ... Sram da vas bude... NAPRIJED BANJA LUKA !
poserem im se vise u taj park h.ebo vas on kad vam je on vazniji od hiljade neduznih Bosnjaka kojima ni kosti nemozemo naciI H E B A L A VA S B A N JA L U K A
Hljeba gladni bili dabogda, for all I care...
svaka cast!!!unistavanje zelenih povrsina je problem u bih generalno i nek je neko pokazo volju da se ovo zaustavi. u rajvosa bi najradije sve parkove i trgove u kafane pretvorili.
zar ćemo o \"genocidašima\" iz RS-a??! Ajmo o činjenicama. Banja Luka prije rata 55% Srba, nakon rata (vjerojatno) 90%. Gotovo identičan scenarij imamo iz perspektive npr. Kaknja: 55% Bošnjaci prije rata - sada (vjerojatno) 90%. nemojte mi samo o dobrovoljnom napuštanju i sličnim glupostima. Tema je ovdje park i humana gesta njeovih građana. Sve ostalo je glupost.
serbien genocide leute
mislite Bivsi park je vas? XD
S ljudske strane gledano, Banjalucani svaka vam cast. A ovo sto moji sugradjani, \"Sarahlije\" pisu su obicne gluposti. Danas-sutra cemo i mi biti u istoj situaciji pa cu vidjeti vas hocete li protestvovati. Jedino sto ne shvacam je kako vas se ne skupi bar nekoliko hiljada jer, ipak, protesti traju vec 6. dan. Samo nastavite, ne odustajte.
ja zaista NE RAZUMIJEM ODAKLE FASISTIMA srbima GENOCIDASIMA IDEJA O NEKAKVOM \"SUZIVOTU\"!??Jebte jesu poremeceni u pm..cuj ovog-\"smrt fasismu sloboda narodu\":D Da,ali SMRT FASISTIMA SRBIMA,SLOBODA SVIM NARODIMA BALKANA!
zbog takvih mangupa ispred racunara, koji pokusavaju satro na silu nesta rijesiti,nikada necemo imati normalnu drzavu vec cemo se podijeliti i dobit cete fildjan drzavu i bit ces kao palestina, okovan zidovima.poenta je da ne zaboravis proslost a da gledas i trazis izlaz za bolje sutra. slazem se da treba sve krivce proganjati i da odgovaraju zakonski ali vidis i sam da glavesine nece takav pristup nasi kriminalci -politicari rucaju zajedno a pred televizijom nas samo truju i sole pamet. u prethodnom ratu sam izgubio mnogo rodbine i svoje najblize ali opet kad bi se zaratilo ja bih prvi otisao, jer to bi opet bio rat za miseve i lopove a ja za takve vise necu da se borim gledam da moja djeca-unucad imaju bolji zivot pa tako zelim i komsijama oko sebe. sve dok narod ne skonta sta kriminalci-politicari rade gladnom narodu ovdje nema ni drzave niti naroda svih vjera,jer gladna usta ne hrani dzamija,crkva niti sinagoga,vec rad, fabrike i ruke ljudske !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU
Ovo me sve više podsjeća na gay pride.Čekaju da im ko zaćera pa će se razić.
Pascete Laktaska bagro na ovim izborima dosta vise vozdova iz Laktasa!