Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Njemačkoj nikad nisu ni prestali sa radom. Normalno se mogao otići popraviti zub ako imaš problema. Kod nas sve naopako.
@Kritichar Zato se u Njemačkoj tuku po supermarketima, a kod nas pristono čekaju.
Napatili ste narod 2 mjeseca zbog budalestine.
A zašto je u BIH postalo "normalno" ići privatno kod zubara, kada svi koji rade mjesečno uplaćuju za zdravstvenu zaštitu?! Ah da, zato što u BIH zdravstveni sistem u biti skoro da i ne postoji, jer nakon što se sve pokrade, ne osta ništa za nabavku kvalitetne medicinske opreme niti za modernizaciju bolnica/domova zdravlja niti za kvalitetne obuke itd. A ko je kriv? Podjednako glasači nesposobnih stranaka i lopovske vladajuće stranke
Znam da su stomatolozi tražili da ih se zatvori. Pisali su Komori, a Komora Kriznom štabu CZ da se zatvore stomatološke ordinacije što su ovi i učinili. Jedan od razloga je bio da im se namire doprinosi i plate jer su zatvoreni. Kad se to odužilo na dva mjeseca, onda su počeli da kukaju i kmeče.
Drzavni nisu ni prije pandemije radili kako treba
Zamisli vadiš zub a imaš masku. Hebote
Kakve to veze ima sa Bošnjom?
A zamislite kako bi bilo ovo : Odeš ti kod zubara i ti zubaru izvadiš zub .Dobraa idejaa hahah šalim se
jesu i ovi iz gacka?
Jel to E.M iz Zenice na godisnjem? Heh nema nista
Nema mi nista draze nego kad odem kod zubarke. Kad mi stavi prst u usta ja ga ono polizem, pa stenjem dok mi ga popravlja. I neofirno se diram po kjiti.
isti vizir i maska i frizeru, i konobaru i stomatologu, sigurno će i astronauti nositi ove vizire da dokažu da je virus opasan.
Herr Mazalo 🔝🔝🔝👍👍
Gledaj doktora sto mu maska nije pokrila nos
Hahahaahaahhaahhaha divi ih ko da reaktor popravljaju
Sve suplja prica,niko vise ne nosi maske