Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast vratiti opstinama. Jedan predsjednik pa nek se mijenjaju svake godine ili dvije. Kako bi se svi osjecali mnogo komotnije i slobodnije.
U Hrvatskoj postoje 21 županije kao srednji nivo vlasti. Razumiješ se u državna uređenja ko Mara u kriv qrac.
Nije bitno KO ce drzati vlast. Kantoni, entiteti, opcine... isti ***. Bitno je ukinuti ZAKONODAVNU VLAST na svim nivoima nizim od drzavnog. Tj. Ukinut i sva ona jebena ministarstva - kad se zakon donese na nivou drzave da nema "prilagodjavanja" nego da odmah biva sprovodjen. Ako nisu u stanju srociti zakon koji bi vazio na nivou citave drzave znaci da ili ne znaju svoj posao ili da taj zakon ne valja. Ne da imamo tuce ministarstava zdravstva pa se ne mozes lijeciti s knjizicom iz jednog kantona ili opstine u drugom. I brdo drugih stvari... od obrazovanja do posjedovanja oruzja da je regulisano na nivou drzave. Drugo, I DALEKO BITNIJE od ukidanja zakonodavne vlasti na nizim nivoima, je ukidanje nacionalnog kljuca i aparthejda koji ga prati. Bujrum, nek se ko hoce i dalje udruzuje u nacionalne stranke, ali nece samo zbog toga imati sigurnu fotelju. De malo da glasamo za strucne ljude a ne za pradjedove kandidata. Bez to dvoje... sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
http://www.youtube.com/watch?v=ohSCB7e22v8 :)
Čika Mesićev hobi u svoje slobodno penzionersko vrijeme, navika je čudo...
Najbolje rijesenje za sve,al daj boze da slijepci prepoznaju ,rs bi se rijesila bankrota,Hrvati bi dobili mnogo vise od treceg entiteta ,koji bi svakako nestao i ako bi ga ostvarili ,zbog populacije...mozda ipak Bosnjaci najvise gube s ovim sporazumom jer populacija prelazi 50% ...ja sam ipak za to sarenilo u BiH :)
08.03.2014. u 14:1300 SVE NAGRADE ODOŠE U BEOGRAD BANJA LUKU TESLIĆ PA OPET BEOGRAD::a gde je tu ona kako je vabite "baršćaršija" O DA PA NIKO JE SE NIJE SJETIO JER JE ONA U 1434god pa je puhno zaostala za civilizaciom::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.::::"TURISTIČKI OSKAR" PRIZNANJE: Beograd najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope! BEOGRAD12:04, 08.03.2014.Autor: B92,Foto: Zorana Jevtić Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Uz Beograd kao najbolje mesto, Turska je izabrana za najbolju turističku destinacija, saopšteno je 7. marta iz “Sacen internationala” lepo vreme, kalemegdan, zima foto zorana jevtic Beograd je proglašen za najbolje turističko mesto, u okviru tradicionalne turističke akcije "Međunarodna turistička patrola Sacen internationala", a svečana priznanja u svim kategorijama biće dodeljena 29. aprila u Beogradu. Uz Beograd kao najbolje mesto, Turska je izabrana za najbolju turističku destinacija, saopšteno je 7. marta iz “Sacen internationala”. Patrola Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva obišla je, osim Srbije i Tursku, Rumuniju, Bugarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Tunis, Maltu i Grčku. Evo ko su dobitnici “turističkog Oskara” Jugoistočne Evrope: Beograd - najbolje turističko mesto Jugoistočne Evrope Turska - najbolja turistička destinacija Jugoistočne Evrope Univerzitet Singidunum, Beograd, Srbija - Partner godine u turizmu Jugoistočne Evrope ZTC Banja Vrućica,Teslić, BiH - šampion zdrastvenog turizma Jugoistočne Evrope Hotel"Belvedere", Ohrid - šampion porodičnog hotelijerstva Jugoistočne Evrope Dubrovnik, Hrvatska - šampion kulturnog turizma Jugoistočne Evrope Etno selo "Babina Reka" Srbija - Šampion etno turizma Jugoistočne Evrope "Ćatovića mlini", Morin,j Crna Gora - najbolji restoran Jugoistočne Evrope "Kon Tiki Travel", Beograd - najbolja turistička agencija Jugoistočne Evrope Banja Luka - “Zlatna čaša gostoljublja” Jugoistočne Evrope UTŠ Vrnjačka Banja, Srbija - institucija godine u nauci i obrazovanju Jugoistočne Evrope Istok Legat, Portorož - Internationalni Vitez kulinarstva Jugoistočne Evrope Zoran Mirašević, UUTP Niš - ličnost godine ugostiteljstva Jugoistočne Evrope Dijana Katica, Hrvatski Farmer,Zagreb- ličnost godine ruralnog turizma Jugoistočne Evrope Specijalno priznanje: Slavija Hoteli ,Beograd - pedeset godina hotelijerstva Jugoistočne Evrope
Господин Стјепан Месић је усташа, браћо бошњаци не насједајте на лажи, господин Месић не воли бошњаке већ само усташе.
Sto bi UDBA imala posla danas na balkanu.
kaže stipe ne bi svi hrvati bili obuhvaćeni trećim entitetom, to stoji, ali u građanskoj bih, koja je jednako bošnjačkoj bih, kao što je i građanska juga =srpska juga, bi bili svi obuhvaćeni, hvala ne , stipane....
Dok god ovaj gad ne rikne nema kod nas mira...
sviju mi Mesica za predsednika BiH!
daj ga mami da ti popusi i nek onda dodje meni i mesicu da isto to uradi
Da je moglo tako Tito be ukinuo republike i napravio kantonalnu Jugoslaviju. Sto ti jarce stari nisi nesto tako predlagao kada si bio na celu YU Pretsjednistva, nego si potrcao da je rasturis i sa svojim Vodjom krenes praviti NDH2.
Ovo hrvatsko govno moze samo da sanja. Umrece od zlobe i pakosti. Sto tako nije pricao za Kosovo ili Hrvatsku deliti na 4 oblasti Srbi u Krajini, centralnoj i istocnoj a Hrvati u Istri. Ovca neka daje ono sto je njegovo. Srbe ostavi na miru da ti ne posaljemo Putina.
Ukinuti RS pod hitno!!!! Jedna drzava,jedan predsjednik i gotovo!!! ZIVJELA BOSNA ZAUVIJEK
Nakaram vam se mame obojici,to nisu zelje nego ISTINA!! Ili se pomirite s njom ili mars u smrdsku!!
Ovi sto su genocid cinili nad djecom i zenama dolazi im kazna bozija polako sve se odmotava jer zivjece pod jednom zastavom BiH i drzavom a nisu ni svijesni sta ih ceka samo se tjesite sa Dodikom koji vam laze od rata hajde sada pozovite karadzica i mladica da vam pomognu niste svijesni da zivite u lazi nekoliko stoljeca da vas vasi lazu mazu vam oci ali kad Alah to odredi onda ce te progledati istinu pravu.
kako te nije stid uzimati Alaha u ta svoja prljava lazljiva usta. trazite od drugih sto sami nikada ne bi prihvatili. Kako vas bar tog vaseg Alaha nije stid i sram
VOLIM SVOJU DOMOVINU BIH I SILNO ŽELIM DA SE SELIM ŠTO DALJE OD NJE!
Gdje se ovaj dikobraz pojavi tu je kraj raspad- Libija Yugoslavija itd itd
Rasteraše nam turiste hhh