Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO GOD JE U HISTORIJI TISUĆLJETNE BOSNE POKUŠAO DA DIJELI BOSNU, DA KOMADA IMAO JE RAT I ZAVRŠIO JE NEOBAVLJENOG POSLA U JADU I BIJEDI SVOG MALOG MOZGA.
Kakva tisucljetna povjest BiH? Tisucu godina se krv prolijeva da je ne bude! Pogledaj povjest i epohu po epohu te pisi kad i na kojem teritoriju je postojala? Pazi da ne dozivis aha efekat
ZEMLJO MOJIH PRADJEDOVA DOK JE TVOJIH SINOVA TI CES BITI VJECNA !
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Bosna je vjecna dok je nas Bosnjaka ! Vraticemo ustav Republike Bosne i Hercegovine milom ili silom :) Jer ovakva Dejtonska sa genocidnom rs nam ne treba !
Potpuno te podržavam.Rezervat 23.7% je večan jer svi Bošnjaci su u njoj, a treba milom ili silom sprovesti ustav Bosne na teritoriji rezervata pa makar smenili dinastiju Izetbegović.
hoćete kad RS i HRHB budu nezavisne države
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A sa tri entiteta bi kao bila vječna ?? Od kojih bi se dva odmah razdeužila po principu DVA LOŠA UBIŠE MR DEJTONA
Bradata majmuncina
STIPE IDEMO ZAJEDNO RASTURIT RS
Videli ste kad je u pitu bilo more, pa SDA bio protiv. Mislim Bakir bi sad prodao BIH za novi ML
Ko o čemu kurva o poštenju... Pa zašto nisi tako pričao za SFRJ ista je situacija bila, govorio za gradjansku drzavu i centralizaciju i tu su neke teritorije nastale na naj strašnijem genocidu ikad npr. Hrvatska , neog si rasturio zemlju i zadnji predsjednik bio. Pokri se ušima i šuti
Dodik je nacista usrani treba ga u prdekanu sto prije..
Pri pomisli ko su potpisnici sporazuma, i u koje vrijeme, dovoljno govori o vrijednostima istog.
Jadna vam majka cetnici kad krene rat opet u RBIH ma davas pometemo iz Bosne za mjesec dan...
Znamo i mi to
Genocidna tvorevina mora biti ukinuta milom ili silom to je zakon prirode...
To svi znamo, ali mnogim domacim "faktorima" odgovara ovakvo stanje......
Jedino novi rat uz logisticku pomoc SAD moze rijesiti ovo sranje sa cetnicima koji okupiraju 49% RBIH.
Opet uz pomocu cionista. E moj jadnice, pa ti isti su te doveli na 23%. Oni da su bili protiv srba nikad nebi dozvolili RS, razmisli malo cvojom glavicom. Sad kad se Rusija vratila na svetsku scenu, ostaje vam samo vlazni snovi. Ostaje vam da se prikljucite braci isilovcima u njihovim idejama o zauzimanju Balkana. Ali znaju oni da ste vi obicni internet ratnici i male pic*ice.
Mesic je upravu 100%. ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HEREGOVIN!!!
Ovo je moguce samo su svi svjesni da 3% ljudi treba da ostane bez glave (medju njima i ovaj govnar srbenda89) i 20% njih da se iseli iz BiH. Problem je u tome sto Ameri nude logisticku podrsku i naoruzanje, a pojedini bosnjacki politicari nemaju mu.a da krenu kao sto su Susak i Tudjman krenuli 90-te. Nadaju se debili da ce im Ameri pocistiti ispred kuce.....
Krehnuće kad - tad!
Pa i neće biti vječnog opstanka... ja budale...