Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Star i jako sujetan civjek. Milo mu kad ga ko zovne. I za njegovog prejednikovanja Hrvatskom nijedan oroblem nije rijesen,granice,imovina BiH,i slicno a umije kazati bas ono sto sagovornik zeli da cuje. U sustini,iznsupljeg u prazno..
@MaslinovaGrana - A tko se može sa BIH oko ičega dogovoriti kad tu tri strane svaka vuče na svoju i ne mogu se niti međusobno dogovoriti .
@MaslinovaGrana kako nije rijesen nijedan problem kad je sve dokumente o UZP-u casno iposteno predao medjunarodnom sudu u Hagu pokusavajuci da skloni ljagu sa postenog Hrvatskog naroda
Pamuk nije dobio nagradu jer je na Erdoganovoj crnoj listi - a zna se da SDA Talibani su Turske sluge.. a covjek dobio Nobelovu nagradu za knjizevnost.
@Sorzon Turske sluge su trenutno Srbi sa predvodnikom Vučkom ...
Stipe Mesic je jedini politicar ovog prostora kod koga su uvjek odmjereni i pametni komentari kad je recimo Bosna i Hercegovina u pitanju
On je pocasni gradjanin Sarajeva uvijek i bio. Cestitam g. predsjedniku Mesicu.
Skaka to je Kljujić
Baš me čudi...hahaha
stjepan kljujic inace bivsi predsjednik hrvatske, skaka glupane glupi
Zaista mi se povrača od ovih pubertetlija koji nisu ni bili rođeni a pametuju kao da su sa njim iz istog tanjira jeli.Djeco ljenost i glupost su naj veče pošasti.
Mesić se predomislio... ma nemoguće. Kao da se Komišić predomislio. To nisu istine.
stipe ustašo,dobio priznanje od braće muslimana
gospodin!
Cijenjeni gospodine Mesicu, pogrijesili ste sto ste se predomisliili , ali nikada nije kasno da se opet predomislite !! Primili ste nagradu od nepismenih prevaranata koji trenutno, predstavljaju i vode grad silom , i koje ne prizna niti jedan posteni stanovnik Sarajeva !
paz se stipe taj britvu za pasom cuva, mogo bi te namah po stare dane ođerašit.
Jedan od rijetkih prijatelja BiH..
Gospodin Stipe Mesic je jedan od politicara za koje bih glasao da se sutra kandiduju za politicku funkciju u BiH. Cestitam gospodine Mesicu!
Lijepa vijest kao i obicno iz kabineta Gradske Uprave. Vjerovatno ce Konakovic da prozove Skaku jer je on mogao jeftinije napraviti plaketu koju je dobio Mesic. Konakovic se kune da kad bi pustili Vladu KS i sve uposlenike, Nadzorne odbore, saradnike, Skupštine da bi za samo mjesec dana uspjeli istu nabaviti jeftiniju za 24 KM sto bi bila velika usteda na godisnjem nivou.