Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dingospo i KARAKTER i POL🔝🔝🔝
DA MI JE SAMO JEDAN DAN IMATI OBRVE KO STIPE MESIC DA ZENI PICIC POMAZIM S NJIMA.
Ovo nije šamar Sarajevu već ljudima iz Gradskog Vijeća koji su već ranije izabrali turskog pisca i nobelovca, Orhana Pamuka, za dodjelu ove nagrade ali su nakon objave dobili vjerovatno protest iz turske ambasade, jer je Pamuk disident koji otvoreno kritikuje režim diktatora Erdogana pa su zbrda-zdola promjenili odluku i nominirali Mesića za počasnog građanina Sarajeva. I opet su s tim izašli u javnost a da nisu ni obavijestili laureata.
Mesić naravno ne želi da učestvuje u cijeloj ovoj blamaži, kao što bi svako normalan postupio. Nego, ko su ti ljudi iz Gradskog Vijeća? Dajte nam imena, čisto onako da vidimo ima li neki Sarajlija među njima.
najbolje je da skaka nagradu dodijeli sam sebi !
Ma nemoras ni dolazit. Neces ti ucjenjivat kome ce se nagrada dodijelit.
Najbolje, nagradu, ovi koji zele nasilu nekome da je dadnu, da istu ostave sebi. Sa posvetom od civilnih invalida.
.ebo ih mesic nesposobne ... nisu sposobni normalno da nagradu dodjele .... kako tek da vode Grad.... prave scene i sramote Sarajevo na svakom koraku
DA MI JE SAMO JEDAN DAN IMATI OBRVE KO STIPE MESIC DA ZENI PICIC POMAZIM S NJIMA.
Smrad koji je učestvovao u razbijanju YU.
Kada se novinarcici zele probiti u vrh, a politicar vjeruje sto pise u novinama. Cak je i ovaj klix naslov pretenciozan.. Vjerovatno niko od dezurnih komentatora nije izjavu mesicevu ni procitao, jer ovaj top komentar ne bi bio top komentar da jeste.
od toliko pametnih sarajlije izabrale najglupljeg za gradonačelnika i posljedice su svakodnevne od borbe protiv antifašizma do ovih kretenizama koje radi
dikobraz :)
sad nemres i da hos....a ja ti ces avionom kralju.
Nagradu za veliki doprinos u razvaljivanju jugoslavije zemlje u kojoj se na minus 20 nije kampovalo na raskrsnicama i zimovalo nocu na cestama
Mani se covjece ludjaka !!
E sarajlije kada vas ovaj olos Mesic zahebava i ne prihvata vase priznanje,to govori da je najbolje da to priznanje zauvek ukinete,a da te clanove komisije izbrisete sa spiska drzavnih cinovnika.Sutra ce i Hitleru posthumno da dodele priznanje.
Viknu im ga Dikobraz....hehehe....
Gospodin uvijek bio! Balijanderi nas spustaju na sve nize i nize grane, fuj.
Sve nagrade neka SDA podjeli Bakiru i IZ. ,koji su od Profitera napravili 100 milionera ....