Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo čitam unazad mjesec dana, kiša, dolazi snijeg, od januara i na kraju ne znam je li bilo snijega ukupno 10 dana ove zime u gradu. Uživajte kakvo god vrijeme bilo. Ode život.
Upravo drug, pogotovo ljudi koji nisu u Bosni a citaju vijesti iz Bosne, evo mene rođak zvao iz Amerike i pita "jel vam to još snijeg? Reko' mu "koji snijeg, najtoplija zima sto pamtim"
Ode u Ameriku i vise ga zanima sta se u Bosni desava nego u Americi hahaha
A bili smo ludi i mrzovoljni i prije ovoga…
Posaljete Ramu Isaka Ministra za sve poslove i njegove sinove na let helikopterom i oni vam dojave vremensku prognozu.
Jel dolazi sam ovaj Rolercoaster ili ima pratnjuHoe li biti crveni tepih......pitam za komšiju on zna samo bosanski...
zar nije taj minus trebo biti prosle sedmice i silne padavine , kako ste najavljivali KAD ONO OPET FULA !
Babine huke pa Govedja zima, nista iznenadjujuce.
Teško meni i mojoj kičmi s ovakvim promjenama.
Valjda vocke prezive
Babije huke ko i svake godine na prelazu zime u proljece....
Pita me mater sta je rolercoaster? Sta da joj kazem? Glupi novinar i ko ovo objavljuje
reci joj: džemre more bit bidne al će nešto udarat kako god
Ko je KRIV? Krivi su ovi sto nisu otvorili DIGITALNI racun, Ovi sto nisu kupili auto na BETERNIJE, Ovi sto nisu postavili SOLARNE panele na krov, Ovi sto se nisu BUSTOVALI, naravno, tu si i krave koje PRDE, neizostavna Greta PANJ, kao i ostala mnogobrojna familija PODANIKA, PLOTiticara, FILL-antropa i ostalog inog OLOSA!
jes ba živio dizel i da samo to dišemo, svi hepi
Ovaj bh meteo sam pratio u zadnje vrijeme ne mogu pogoditi vrijeme za jucer uz to dole ih komentarisu razne hamše i pitaju ih kakvo ce im vrijeme biti na adresi
Tkzv. martovske "Huke"
👍