Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masala kako lijepo. Kako nam se samo lijepo gradi i razvija nasa domovina Bosna i Hercegovina. Sarajevo nikad nije bilo ni ljepse ni sjajnije ni glamurnije.
ovo ti zadnje samo nije istina nista ali si dobio lajk za ovo mashala,.
HAHAHAHAHAHA idi se u p.m. , daj makar da kafu popijem na miru
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
..ne mogu da vjerujem?!?!?!
sto bolan, sta ti je :D
@thewhisper..unfucking believeable man?! još sam u šoku hehehehe...nešto lijepo pročitati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
7 šefova na drugoj slici nadgleda 4 radnika kako montiraju stubove. i onda se čudimo cijenama karti
Divna vijest na ovako tmurnom jutru. Bravo!
Firmi koja izvodi radove bi se momentalno trebale obustaviti aktivnosti zbog nepostivanja propisa o sigurnosti i zastiti na radu. Naime, na slikama se vide radnici bez sljema, rukavica, HTZ cipela. A kad se sta desi onda "jooojj pa eto...". Svaka cast za radove i sve, al sto se tice nadzora i inspekcije izgleda da ih i nema.
Imaju sve troje, ne vidim problem??
Drago mi je da se radi zicara ali mi je isto tako zao kad neke osobe kupe bodove i prave buku oko zicare koja je trebala biti davno zavrsena i jos 10 drugih znacajnih stvari za grad. I zanima me još jedna stvar kako su one kamione dovukli uz Mahmutovac... Svakacast vozacima....
slika 9 mogli su još jednu kuću ugurati negdje divlja gradnja, izgleda isto kao negdje u Indiji
Tuga. Radujemo se j žičari nakon 25 godina
stigla sadaka
Sta bi sa parama za obnovu zicare od filma Duhovi Sarajeva
Samo da ne propadne kao i vecina stvari. Ali nema bista ljepse za vidjeti i procitati od ovoga.
Sarajevo je imalo žičaru prije 30 godina, a nakon 30 godina opet gradi na novo žičaru. Ne sjećam se da je onda kad se gradila bio dnevni update izgradnje. U današnji vakat kao i nekad se objavi kad se počinje i kad završava gradnja, i otvori se. A danas banketi, večere, koncerti kad se izlije temelj, pa opet na novo kad se digne stub, pa će sutra biti party, svečana dodjela nagrada za drugi stub i kad dođe do gornje stanice sviraće Rolling Stonesi. Šuti i radi, ne brukajte se!
STigo STUB! :)
Jedan od najljepsih i najbtinijih projekata u novijoj historiji Sarajeva, i opet narod nema sta drugo da radi nego da pljuje i hejtuje. Pa je li vama jasno koja ste bijeda, u kakvoj vlasitoj bijedi i mrznji zivite?
a dje je voda...nece zicara vodu snosit s trebevica.
Čekaj kad su izbori da nije rano
Slika 8 pronadji uljeza medju krovovima
Vraćamo se na stanje od prije 58 godina (u 1959.). Tako da znači za nekih 20 godina dolaze ljepša vremena 1980.