Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NACIONALIZAM NA APARATIMA SVIRAS DZABA UZ K:U:R:A:CCCCCCC
Čiji je ovo papak?
Pod hitno srbe u FBiH nazvati vlasima.......................SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svim srbima/vlasima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji ........... SSSI - svi srbi su isti: smradovan - sratko - penissjednik do-dick - mladen svinjoglavić - transvestit cvijanović - krava majkić - krmača pandurević - tek rođena srpska beba itd.itd.
Pojedinci bi jos uvjek da se igraju igre upiranja prstom u tudje papirice pored svoje hrpe koja zaudara do bola.
Aj Stevandiću crni tiću, okasnio si! Pa gdje si ti bio kad je Mile bio glavna zvijezda programa i kad je krčmio milione od prodaje telekoma i velike pare od prodaje drugih firmi, sad si mu se prikačio kad je već počeo da trza nogama pred crkavanje. Bježi iz tog jata blento jedan dok skroz nisi zakasnio.
@drinski, za patriotizam SNSD je uveo novu jedinicu - 1 kg zlata
Stevandić je prava budala @drinsky, a ne pravi Srbin! Miletov rok trajanja je davno istekao i kad konačno potone za sobom će povući sve ove levate za sobom. Zar ne vidiš da se oko njega polako distancira sve što mu je do juče bilo u guzici, a ovaj Stevandić je promašio cijelu loptu ovim potezom, ulazi na brod koji tone!
kako stevandić ne vidi da je zlato za sve krivo :)
drinsky- opet brkas pojmove .Patriotizam je ljubav vezana za drzavu a ne mrznja prema drugom i drugacijem (sovinizam,nacionalizam) Hajd paj nauci razliku u pojmovima kad vec pises o istima evo i link cu ti postavim ;https://bs.wikipedia.org/wiki/Patriotizam Također pogledajte[uredi Šovinizam Nacionalizam Cisto da se nadjes u definicijama ;) pozz
Ljudi imaju razlicite poglede orjentisane prema karakteru...neki od njih ne razlikuju pogresno od pravilnog,dobro od loseg...zato postoje definicije (pojmovi) u drustvu prema kojima bi se drustvo orjentisalo i razgraniclio pravilno od nepravilnog...ebiga mi smo tu mnogo ZAKAZALI i kao drustvo i kao pojedinci.Za mene ne postoji "moj" ako je nemoralan....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ahahaahahahahaha, cuj ti miletovog ublehaša ............. karaktera koji se proda za sitnu lovu ......
Ovaj se voli dobro najesti....