Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kotor Varoš se desila na početku agresije na Bosnu i koristila je kao urnek za sljedeća mjesta i nema šanse da tu Stevandić nije počinio lično zlodjela jer tamo gdje je vojevao Nenad Stevandić dobili smo prve etnički očišćene općine u BiH. Pa na crnoj listi, pa Crveni kombi pa spominje se u dosta dokumenata u Hagu.
Nemam ja licno nista protiv, kao Srbin, da nam ocistite RS od kriminalaca, dapace. Ako ima dokaza, boga vam draga, gonite i osudite ga. I svakog drugog Nenada koji je pocinio zlocin, narocito ako se danas sepuri na vlasti.
Zamisli… hodaš po gradu sa jaranima naoružan do zuba i loviš komšije civile i zastrašuješ Otpad ljudski.
Ovog Morža i Nilskog konja eliminisati, 😂😂😂🤣🤣🤣 naravno na politickom planu.
Ovu prasecu glavu u tuzilastvo.
Spavas li mirno Lukace Dragane?
A , da nam malo obasniš ; ..šta su uopšte radio okolo i unutar kuća stanovnika Kotor varoši...sa puškom na gotovs i povišenim naredbodavnim glasom istjerivao mirne ljude i maltretirao ih..? Da si samo to činio , a jesi , zaslužio si optužnicu.., aBd.
Za mene je velika enigma kako osoba "ciste ratne proslosti" postane Stevandic.
Ma malo mu djecu maltretirat a uskoro ce tatica u penziju, nece imat zastitu. Da je meni ono radio naso bi ga taman pred kraj zivota ono kad sam u 60tim i ratttatata
Kad cete istraziti nacelnika Vlasenice skupa sa nacelnikom policije Vlasenica?
Smeće, kao i Vučić kad je u Glini raspirivao krezube četalje, a onda hladno kaže nisam. Ista bagra sve!
Postenjacina stara, nebi mrava zgazio. Po rs ima ovake gospode koja obnasa visoke funkcije vec od kraja rata a tim se ne bavi Sipa ni BiH nit i jedna institucija! Ne bavi se logorasima kojim se treba isplatit Naknada od rs, ne bave se koncesionom zemljom koju u ra zemljoradnik uzima u najam od federacije a onda je rs prisvaja sebi! BiH institucije se svadaju preko medija umjesto da radi posao!
strpat ga u zatvor
"Teško će se naći čistija ratna prošlost od moje". Jarane, upravu si kada pogledamo sta ste sve radili u ratu i na koji nacin
Ja sam Srbin, patriota i sve to redom, a i rat je bio, vrijeme ludila i nepotrebnih, iz današnje perspektive retardiranih poteza, hiljadu je opravdanja, ali baš bi mi bilo drago da ovog papka pokušate skenjati na taj način. Po prvi put bih bio zahvalan, samo da ne slušam to licemjerno srbovanje više, popeo se na qtz
''VJEROVALI ILI NE'' (ja ne verujem) ''Stevandić se pravda ... '' (kome ???) ''Podsjećamo, Institut za istraživanje genocida Kanada (!!!) je danas podnio krivičnu prijavu protiv Stevandića ...'' (Institut ???) 😂🤣😅 Jel moguće do ovog stupnja za.ebavati sam sebe ?