Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jedan tekbir vas sve tjera do Moskve, da vas 200 miliona ima
Kako su četnici kakili kad su čuli tekbire na Igmanu: https://www.youtube.com/watch?v=U5Fvn7TNRwo
Ti si isti kao i ovi iz "Srbske casti". Nista se ne razlikujes od njih. Ti na jednoj, oni na drugoj strani - dok su u sredini nesrecnici koji zele da zive pristojan i dostojanstven zivot, ma kako se oni zvali. Jebbo te tekbir, gledaj od cega zivis. I ti i oni pozeri iz "Srbske casti". Od tekbira zive SDA-ovci dok od "Srbske casti" - i slicnih - zive Mile i kompanija. Mozak vam je kao u kanarinca. I tvoj i od onih pozera...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ortodoksni Turkocigani, genocidno-pedofilski narod koji je ovdje naseljen od strane feudalaca, uzeo je previše furseta. Vidjeli smo podršku srpskih političara poput Vojvode Nikolića, a i srpskih dobrovoljaca iz srBske časti secesionistima iz RS. Nemojte misliti da nećete pretvoriti manji entitet u Jasenovac, a srpski narod u pepeo. Srpski narod ne može da vrši genocid, jer Bošnjaci nisu goloruki kao prije.
Pedofil Kačavenda koji je slavio pad Srebrenice ja vraćen na funkciju, sve ukazuje na brzoplet pokušaj Milorada Dodika da izvrši državni udar. Crna Munja iz Krajine i mudžahedini iz Srednje Bosne su spremni da stave tačku na postojanje genocidnog entiteta. Četnici, prodajte puške i kupite traktore, za vlastito dobro.
Brojne firme vojne opreme, prvenstveno Igman, dovest će Bošnjake u poziciju kakvu nisu vidjeli stoljećima - ne samo da se konačno borimo za SEBE a ne za strance, već imamo i vlastito naoružanje. A onda kreće egzodus srbočetnika, Oluja na steroidima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Krivo im sto su izgubili rat...nemaju nikakvo pravo.. tek su sada toga svjesni.. 22 godine poslije :).. kmeee kmee
rece covjek za govornicom pa dobi proljev
Glupan
Ko sta pita ovog Gicka Prasica.
Sredstvo za deratizaciju se zove.... El-mudjahid 😁
ovaj komentar je u rangu oih izjava na pocetku rata kako je jna tu da zastiti narod ovaj glavonja treba da pogleda fotografije i cak i njemu bi trebale neke stvari biti jasne a sto se tice onih momcina sa slika takve smo rokali ko glinene golubove i opet cemo ako zatreba
Hule bh patriota !!! " nece meni drina biti kapija !
Svaki dan sve vise i vise provokacija ☝️
Sarajevo: Bira se "Najselfie" iz Starog Grada
🐽
Svaki Srbin se sigurno pita gdje su i na karti traži Dembeliju i Liliputaniju ...??? Oni su skloni bajke shvatiti ozbiljno, jednostavno ne poznaju razliku između zbilje i bajke ...???
Evo ovog govnara sto cita komentare po klixu.
Vi što tekbirate možete pod ruku na neku livadu sa onim kockastim glavama iz srpske časti, pa se međusobno rokajte. Posljednji koji ostanu živi neka nazdrave kao Praljak.
Ma ne vrijedite ni po picqe ladne vode😂
Teroristima stati u kraj!
@drzavljanisrpske …Dijekricju ti mater!