Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko živ, ko ukinut dogodine... Nikad se ne zna ❤
ultradominator@a koliko ti godina imas?I kako bi opisao to sto je Alija potpisao. Za sve koji vole BiH to se zove KAPITULACIJA.
@UkruhKrajiski Republika Srpska je bastion slobode, garant opstanka svih njenih gradjana. Kroz istoriju mnogo je zla učinjeno nad njenim narodom za vreme otomanske imperije, preko Jasenovaca pa sve do zločina devedesetih godina. Čuvajmo Srpsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma da, proslo je 20 godina i sada treba svi da kazemo "ko nas bre zavadi?" i zaboravimo sta ste napravili i kako je nastala genocidna kurcevina. Sanjaj dalje Stevo cetnice.
Provokacija nikad dosta, samo nas ostavite vise na miru. Odredite bilo koji drugi datum poslije priznavanja drzave RBiH svi cemo se odazvati, ovako samo nas iritirate svojim provokacijama.
Kako ovaj štiti srpsku nacionalni interes trpajući u se, na se i vjerovatno, poda se
Gledaj ovog lojavog. Zadaviće se kravatom.
bjez ba dzukelo jedna
🐷
Pozovite ga i zadržite , nama ne treba. Sretno.
Pa što smeta poznavajući naše političare i otiće ako Bude trebalo jer i ti će doći njemu za bajram ako ti Bude trebao bolji polożaj negdje joj marode šta bila i trpiš.
Covjek je rekao istinu. Sve sto je izjavio je cinjenica. SDA kao administracija Sjeverne Koreje jos u ratnom stanju i sa autisticnim analizama. Prestanite trovati ljude zeleni huskaci. Otidjite kao sekularni gradjani u RS pa procjenite da je stanje korektno prema svim nacionalnostima. Ne pricajte iz supka.
... ma koga ćeš ti pozvati mali iskopleksirani pendavi četničiću...?... samo laješ okolo ko seoska škevrija...
Zaboravio si borce, a i omladinu koja je na braniku svoje zemlje Bosne I Hercegovine. Pozovi nas sve, eto nas spremni da vas pojedemo vise za sva vremena.
Kakva je ovo krepascina od svinjece glave. ljudo moji zar nije ovo prava gicoyebska svetosavska faca. komedija ziva.
o5 muje rade bolji posao u promovisanju dana Republike Srpske od Dodika. Dogodine slavlje u svim vecim gradovima!
Ovaj lik je obični klovan, seoska varalica bez trunke morala i on je nešto u ovoj državi ja stvarno ne znam kako ovakva karikatura uspjeva ovdje,nevjerojatan narod
Ovaj krmak je veci krkan od vepra duduka.......... Da nije progovorio, ljudi bi mislili da je "pametan", Al' ne moRe smrdin da ne progovori, to je njihov belaj koji otkriva kakva su stoka smrdi....Haman ih Bog kaznio da ne mogu skrivati svoj KRKANLUK u kojem su svjetski sampioni neprevazidjeni...:(
Jao , ovom glave , pravi pećinski trol.. a đe mu je ona šajkača?!