Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje gluperde ako je susa u RS onda je u FBiH samo je mozda jedina razlika sto se vecina u fbih uhljebila u neke drzavne institucije ili kantonalne pa im se jebe za realnim sektorom i proizvodnjom...
Kako vas nije sramota likovati nad tudzom nesrecom? Prirodne katastrofe pogodile samo obicne poljoprivrednike kao i kod nas,sve ide preko ledza sirotinje ...ovi u foteljama nestasicu nece osjetiti.
Idi lijeci se! Nemoguce da je jedan cjeli narod genocidan,svuda ima i dobrih i losih ljudi ali takvi kao ti ne daju sansu ni onima koji su se rodili poslije rata..
Nije zdravo terapije preskakati,jednu ljbicastu popi za smirenje. Seselj je tvoj kolega po idelogiji samo razlicite strane zastupate.
Steta sto nije nesto bitnije, da doDick provede jedan referendum.
Sto gora RS to gora BiH..Nemate se sta radovati na ovakav finansijski gubitak manjeg bh. entiteta...
Ma jebe se njima za poljoprivredu. Bitno je da im je sveti krmak mile potrošio dvjesto hiljada na svadbu prijestolonasljednika.
Ma jebe se njima za poljoprivredu. Bitno je da im je sveti krmak mile potrošio dvjesto hiljada na svadbu prijestolonasljednika.
i Bog od njih digo ruke ... samo se vi krmka drzite i lazite sami sebe