Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobre stvari treba pohvaliti
Treba, ali ne treba trcati pred rudu. Polako, da vidimo prvo tempo, pa kvalitet, pa cemo onda hvaliti. Nemam razloga da budem optimista, a volio bih da mi dokazu suprotno.
Konacno nova pruga, novi tramvaji, novi trolejbusi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jutros je održana lekcija. Došli ljudi da rade u 6h, a naši lezihljebović došli u 9h da se slikaju, još pomislili da su poranili. xD
Komecu ja naplati kugle i krajnce stosu mi pokvarile kodte raskrsnce kod hece svemi popucale orupa na prugi majstormi naplatijo osamdeset marki ha kome se zalti
Bolje se pozali nastavnici jezika.....
Mozes misliti da daješ posO Kinezima tj njihovim firmama koja angažuje svoje robijaši da im rade za državu. Znaci pokupe robijaši i hajmo na gradilište, to kao kod nas nema popunjenih zatvora ????
nisam optimista obzirom da je tramvajska stanica na Otoci renovirana dvije godine.
Bit će neka Šteta sigurno
AL ovaj BOSMAN uze pare lopatom.
Joj samo da je ne budu radili ko onu nadstrešnicu na Otoci
Steta ko.ministar nesto i radi , za ostale ne znas jesu li zivi . Onaj iz Breze Hadziametovic nosta zivo.ne radi.radnici Parka i Rada na godisnjem.odmoru kako je on postao ministar. Smece na svakom koraku a Rad ne dize kontjnere nedjeljom .
samo Vas molim da ni slučajno ne završite stanicu OTOKA prije ove pruge, al' ni slučajno.
Brcko_Banovivi pruga za 8 mjeseci rucno, 20 km pruge u Sa, 2 godine Ako Bog Da, Peljesacki most spojen za 2 godine, pusten u rad za 3.
Greška!!! Ovo je bila idealna prilika da se tramvajski saobraćaj skroz ukine! Umjesto tamvaja napraviti dvije trake isključivo za autobuse koji bi bili električni ili na plin. To bi doprinjelo lakšu rekonstrukciju raskrsnica, smanjivanje broja semafora, te izgradnju petlji, nadvožnjaka ili podvožnjaka. S druge strane neometan prolazak hitne pomoći - u slučaju nesreće autobusi se sklone u jednu traku, a hitna prolazi neometano.
golema je šteta
Jao botovi SDA na respiratorima...
Ne bi me iznenadilo da ovo je propadne u pola uradjenog posla.
steta idemo naprijed
Cuj ovo za ocekivati je da dodje do problema. Cuj budale hahahaha