Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlogumdžija ... and Co
Kakav politicki poticaj? Lahko je pricati iz udobne fotelje u Briselu a pustiti ovu jadnu drzavu da se nastavi patiti. Imate predstavnika EU u BiH koji ima vece ovlasti nego ijedan politicar u BiH, takodjer vece ovlasti nego i Predsjednistvo i vlade entiteta a necete da radite nista. Kada bi taj vas predstavnik malo mrdnuo guzicom i poceo raditi svoj posao, mozda bi i bilo vecih koraka u ovoj drzavi. A ne sjediti u modernoj zgradi u Sarajevu, primati platu od oko 50.000 maraka, vozikati se po drugim gradovima, ici na ruckove i vecere, piti i samo prodavati maglu narodu. Zadnjih nekoliko godina govorite kako narod mora kazniti politicare, pa zar ne vidite da ne moze narod nista da uradi kada 18% birackog tijela cine upravo ljudi koji su direktno ili indirektno u nekoj stranci. Neka je samo jedan clan obitelji u stranci i cijela ta obitelj ce glasati za tu stranku, jer, Boze moj, lijepo je biti clan neke stranke. Tako da Europska Unijo, ili se povuci iz BiH ili pocni djelovati.
A sta ste vi pomogli Bosni,pa da pomognete da se vec jednom stvore uslovi da se iz politickog zivota Bih eliminisu nacionalne kriminogene snage,koje svjesno koce put Bih prema EU,jer im ne odgovara Pravna Drzava,valja ici u zatvor.Nego sve to posmatrate sa strane i pravite se naivni.
Tupane glupi!...ovi koji su na vlasti odnosno oni za koje samo I za koje jedino i mozemo glasati odlucuju o svemu I direktno su oni odgovorni sto nazadujemo u svemu zivom...sto se tice gradjana BH, vjeruj (tupane tupi) da veceras do 8:00P.M. sve uslove prihvatili I potpisali da se mi gradjani pitamo ista?!?!
Ali zato ostvaruje neogranicen nenapredak.....reci jednostavno da pomicanja nabolje nema
Ne zna se jel gore napreduje Evropa ili BiH. Uglavnom su ovi EU zvaničnici postali bezveznjakovići bez konkretno uradjenih stvari kod sebe i kod nas i koji iz dana u dan gube kredibilitet u očima običnih gradjana.
Jel to onaj lop--ov koji je sla--gao kako su vlasti u svoje džepove stavile neuplaćene pare sa donatorske konferencije za stradale od poplava???? Temelj EU su laži i petljavina.
Brate ofirna je više postala ta vaša kampanja i zaobilaženje činjenica! niko ne spominje rast BDP 1.8%, 70 km autoputa, 2x rast penzija, antikoruptivne zakone, investicije u energetski sektor itd itd...
Penzije nisu porasle 2x nego 10% i to kada je prijetila kataklizma tvom Zlaji i njegovim doglavnicima. BDP je relativno porastao mjeren u Sarajevskom kantonu, ali na nivou F BiH je pao za 2,4%, pitaj federalnog ministra financija u ostavci Antu Krajinu. Od izgrađenog autoputa samo 35 km kojekakvih asfaltnih traka je prilaza Sarajevu i najzad niko ne spominje pad zaposlenosti za gotovo 4,5%, što će reći umjesto obečanih 100.000 radnih mjesta otpušteno je 10.000 radnika. I konačno. Februarske demonstracije su rekle sve o obečanoj "državi za čovjeka" zvanoj "zapadna njemačka". Sikter. Hajdmo sljedeća stranka.
Štef, Štef, koga briga? Misliš da to bosanskohercegovačku svjetinu interesira? Njima je bitno da u nedjelju odu i zaokruži svako svoga čobana..Ovi koji ne žele biti dio tora, ovdje su osuđeni na linč i propast...
Ovo je jedan od rijetkih, zapravo jedini komentar na ovom portalu kojeg potpisujem.