Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su ga doveli na vlast!! Toliko o njihovim oglasavanjima!!
Sto ne sankcionisete citav SNSD ?
Samo nek odgovore zašto su ga zaštitili od pripremljene smjene i zabrane da se bavi politikom. Kristijan Švarc šiling ga htio smijeniti Amerika nije dala??? Odgovorite ljudima Zašto???
Ovaj što piše saopćenja jedini u ambasadi ostao, svi spavaju.
Pa uhapsite i skinite vepra inace ce zakuhat.nema.para vise hello mora zakuhat a onda ce bit plakanja jer nisu traktori spremni
Vi da istinski to želite mogli ste davno još kad su postavljene table dobrodošlice ne i za nesrbe na entitetskoj i državnoj granici BIH reagovati i boldirano u nakaradnom i nedorećenom dejtonu napisati a na terenu provesti da rs nije država.Vaši su dužnici još od 95g kad ste ih spasili od ulazka ARBIH u Banjaluku i ostatka okupirane države i oslobađanja međunarodno priznate suverene BIH da bi nam nametnuli etnonacionalističko neodrživo stanje.
ameri se ovakvim oglašavanjima prepucavaju ćorcima sa govedom
Da mozes da se odvojis ti bi se odvojio al ne mozes. Ti ono kao mozes al neces, ajde e se*i..
MI" TRAŽIMO,,ŽIVOT *radost* Djetinjstvo koje nam Nijedne vrste zemlje(teritorije) vratiti .. NE može.. Na ovakav način govora-drskosti nikome | Ti dobro Gospodine,seljacino/Milorad°Dodik/ne zeliš (djeci našoj)..Kao i mnoge seljacine iz drugog "entiteta."- federacije"..naše zemlje Bosne i Hercegovine.. Čovjek, SELJACINA Dodik se ne bori ni za koga niti za zemlju .Za Mrznju ne'slogu DA .. ..
Bolje da uradite nešto konkretno a ne samo riječima odbacivanje..vidite da kreten prelazi svaku granicu i ljudskost..ako ste uistinu prijatelji R BiH
I jest se ražestio kad su zavrnuti ventili 😂😂
Allah i Amerika!!!
Tek sada upalili!?!!
Koga boli...
Jel ovo vijedt od danas, od prosle, pretprosle godine, ili one prije nje?
Nista nema od vas. Držite nas u strahu 30 godina. Mozda je dosadno vašim milijarderima pa žele opet loviti po Sarajevu. Iran, Kina i Rusija pod hitno!
Jao!!! Žestoke reakcije,svaka vam čast
Ako nece SAD,hoce poslije
Narodi koji zive na teritoriji BiH su obicna KariNa - svi njeni narodi!