Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opće poznato je da i ovaj gmaz maltretirao svoju bivšu ženu. Čisto da se zna . . .
Ide on na crnu listu EU.
Veli pobornik Sanu i Spc ideologije. Voli tudje zene. Ostavio svoju bez iceg.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
majmun
nemoj vrijedjati zivotinju
Ne vrijedjaj majmune plemenitu zivotinju izjednacavajuci ga sa ovom podguznom dodikovom muhom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bosanski srbi su pobili civile u proteklom ratu, sta sad bosnje glu.. ocekuju da oni podrze takav jedan dan zalosti, nikad pameti doci bosnjoooo nikad hinjo jedan
Hohštapler (germanizam Hochstapler) su osobe koje žele izgledati više ili povoljnije nego što su, predstavljajući viši društveni status, bolje profesionalne pozicije ili veći posjed često s namjerom prijevare.
pa sta je radio od svoje zene nista cudno
Nije on nego mu vepar iz sela laktasi naredio, oni samo rade i govore sto im vepar naredi, to i ptice na grani znaju.
Pa licemjerno ja formalno dan žalosti a sutra opet sve po starom, šta mjenja, dan žalosti, ako se ne poduzme šta, sa zakonom, dosta formalnosti i licemjerja. Normalnim ljudima je žao i šok i bez zvaničnog dana žalosti koji ništa ne mjenja
Srbin je to, uvijek protiv Bosne i Hercegovine, iako od iste uzima enormnu platu. Zašto nam ne dozvolište Oluju II?!
Haram ti bile drzavnih 8000 KM piccko cetnickka
To je ta reformisana vlast,ne vidim sad medijske natpise kako vlada nije sposobna ni zašto i ostalo.Da je SDA na vlasti opozicija bi već preko svojih medija imala stotine natpisa kako je SDA nesposobna,kako se Bakir Izetbegović dogovara s Dodikom i sve ostalo.A eto Bakira više nema a Srbi ko Srbi isti ostali neće državu pa neće.Inače neka nova atmosfera se osjeti pozitivna uklonjen je strah,gradjani više ne žive u strahu,kako bi jedan istaknuti političar rekao.
Ludak,tuko zenu redovno da on podrzi ovo??? Eto kakvi su nama vlast fuj.
Genetski otpad..m..ku j..o sebi
I za ovo treba nacionalni kvorum, mamu li vam vasu kada nemate duse
Kramak.. .ebalO mu govedO sve po spusku.
Pa yes...jer je i on vršio nasilje nad svojom bivšom ženom !!!
Evo pogledajte svjedočenke bivše mu žene https://vm.tiktok.com/ZM2wvR4fM/
Sta ce njemu dan zalosti drugoga kad nike ni svoju zenu i djete postibao nego ih je tukao. Koji idiot od covjeka da je moju sestru i njeno djete tako tukao bio bi pod zemljom jer bi mu ja presudio to bi bila jedina iprava pravda. Svi oni koji tuku maltretiraju zene i djecu treba ih tuci.
Šuft i šljam od covjeka. Sram ga bilo