Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Чист популизам.То је економски неизводљиво и изисквало би задуживање.Тако се не гради држава,већ уништава.Држава је опште доро и тако га треба третирати, а не стављати своју буљу у први план.Жене треба запошљавати,штитити од дискриминације.
kakve diskriminacije ? drzava je organizam koji treba da funkcionise efikasno i u pozadini. a ne da je drzava u prvom planu ispred svega. nije ti ovo socijalizam
تتكلم ببلاش. كس أمك!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mediji iz Srbije danas su objavili da u njemačkom ministarstvu vanjskih poslova uveliko razmišljaju da Dodiku i njegovim saradnicima zabrane ulazak u tu zemlju i zamrznu bankovni računi zbog veličanja ratnih zločinaca, odnosno Ratka Mladića.
Debelo djubre svugdje ima racune i pare a ludi djikani gladuju..
Sto se babi snilo...
Ovako je Milo Djukanovic dao pomoc majkama Crne Gore, pa taman kad su prodali krave i bacili motike, misleci dosao rahatluk sa tim novcanim primanjima, Milo ukine (nakon dobijenih izbora) sve do jedne a narod i majke ostavi u jos gore stanje nego sto su bili. I ovaj bi Milo ali ne Djukanovic vec Dodik da napravi istu stvar.
Crnogorski scenario,
svakoj majci po jedan bitkoin
Sta je rs? Gdje je to na karti? Ima li valutu, pasos? Ozbiljno pitam
ima sve isto kao i ti........BiH pasos, KM kao valutu nalazi se na mapi kao i FBiH i BD.......
HordeZla - Šta se praviš da neznaš! Imaju dvije valute, KM i Euro, imaju ( povlaščeni) Bosanski i Srbijansi pasoš Imaju dvije pameti i sjede na tri stolice. A Milokrad je nacrtao karte zbog kojih je već dobio dodatne bonuse kod Merkelove i Ace!