Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se instalirat novi lopov to je taj posao...valja gledat sad ovog mini dodika 20 godina...hebace nam smitovi ohr eu nato i ostala bagra mater....nikad ovde nece bit sve kako treba nikad se nece radit u korist drzave uvijek ce 3 konja vuc svaki na svoju stranu a 3 naroda ce patit i bjedno zivit !
Opozicija sad ili nikad treba jasno da poruce da zele dijalog, da se poniste svi akti Dodikovi, da reformisu Tuzilastvo i da se krene u jacanje pravne drzave. Niko nece vise osporavati RS iz Federacije. Ali jasno da pokazu namjere i konkretno poduzmu radnje radi jacanja drzave, jer jedino tako ce sacuvati RS, ali i zaustaviti ovu agoniju raseljavanja.
Ja nisam ljubitelj RS-a zbog antidrzavnih stavova i prica ali da opozicija dodje na vlast i pocnemo se dogovarat oko DRZAVNIH pitanja necu po ruzne rijeci reci protiv RS-a. Radite po RS-u sta mislite da je najbolje ali BiH mora biti ispred oba entiteta!!
Stvarno ne zna se koji je gori od njih trojice, Dodik lud, Bakir lupa gluposti tipa ne boji se za BiH jer su džamije pune, a ne konta da ga baš ti vjernici osuđuju da je kriv sa, SDA za propast BiH, Čović na hinjaka, sklanja ih pod hitno
Ovaj će biti gori od Dodika.
Ovaj ce ispuhati brze nego se napuhao...
Pogani bjelosvjetska
Kako neće? Pa zar nije najbitnije srbovati? Samo okreneš zastavu i možeš i rusovati...
Stanivukovic stize uskoro na tenku...
Pa gsje se ti izgubi pola godine te nema u javnosti.Kako te ucijenise nekim snimcima ti se skroz ukeketio drze te u saci.
Draško će da se jaši.
Na tom skupo ćemo vidjeti koliko pravoslavaca je za rat
Na ovome se vidi da ipak Drasko nije kao ostali, covjek se okrenuo svome gradu i radu u njemu, ne zanimaju ga populisticki potezi i manipulacija sirokim narodnim masama. Svaka cast.
pametan mali,trazi se zamjena za bolesnu Dodikovu politiku
Vučičev novi igrač
Čuj ono otvoreno za razgovor.
Smije li Smidth u BL, Baja je tamo?
Pritisli mrski stranci malo jelde