Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanivukovic momak za 10.Steta sto u BiH nema puno vise ovakvih pa da se udruze zajedno u borbi za boljitak svih nas i da ovim sadasnjim politickim retardima jednom za svagda pokazu odrediste gdje treba da odu i da zavrse. JOS JEDNOM BRAVO MOMAK ! Cvrsci si od granita.
Buduci predsjednik akbg,,zgazi ova govna starkelje ove na vlasti
Ma džaba nam sve. Biće kako odluči šofer autobusa.
Ako se na stotinu podstaka i primjera do sad nije potvrdilo da je Mile lazov i prevarant i da on ne zastupa nista i nikog niti RS niti srpski narod niti ovu zemlju pa niti Srbiju nego on rasprodaje sve redom bez mjere i granice bez ikakve casti i ikakvog respekta
Ovi mizerasi iz opozicije koje je Mile kao stare kurve pokupovo su gori za cijelu zemlju i sve njene gradzane svih nacionalnosti od svake najgore kuge sa kojima je Mile napravio DJL i zaveo takvu diktaturu da sad moraju izglasat sta on naredi pa i stati na stranu agresorske Hrvatske da po Miletovoj zelji slave i Oluju, a sa ovim je jasno da on lazno obiljezava i Jasenovac.
Mali će ga poderati. Za ostalo ćemo vidjeti ....
Da se P. most nalazi na prostoru izmedzu Bosne i Srbije pa da je i ovakva vrsta izgradnje bez saglasnosti sa BIH u pitanju, imalo bi nekog osnova da se Dodik poziva na vitalni interes a posto je most cijom izgradnjom ova zemlja gubi pravo izlaza na otvoreno more Dodikovo ovakav stav ima neki sa Hrvatskom zakulisani njegov licni kriminalno interes
Dodiku sreca da njegovi polupismeni biraci nemaju pojma sta se skriva iza svega ovoga.
Mali je car i mudonja,svaka mu cast,zasto mi nemamo vakih ljudi,svako dobro mu zelim.
Danas sam prolazio, Kinezi prestali raditi. Ceka se odluka Stanivukovica!
svaka tebi cast
AJMO SDA I SNSD BOTOVI DA VAS CUJEM! Stanivukovic je ciji igrac??? stranci fol? Dodikov dupli igrac? Poslan iz Pederacije da razbije RS? Ko je ovaj Stanivukovic?!? Ja vam kazem! Pravi patriota ove zemlje na svakom njenom metru! Ajmo sad sasipajte izmisljene konstrukcije po naredjenju VASIH VLASNIKA(SNSD/SDA)
Ustani se kad spominjes SDA degenerčino sasrana
Hah ti si pa neki faktor i vrlo je bitno šta ćeš ti podržati.
Vitalni interes je pristup otvorenom moru za sve pametne gradjane BiH koji razumiju osnove kulinarskih degustacija mimo svoje vale.
Ovo je RS-ki Pernar hehe
A ja lude države i blentavih državnika