Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem mu ništa
čiča draža iz mlađih dana
Naravno da mu ne treba vjerovat, sigurno je namjerno svinjerine rekao da se stavi
i dodik je 2008 rekao da je u srebrenici bio genocid, a vi glupani nastavite im vjerovat.
🤔🧐 Danas iftar, sutra pod ruku sa banditom Dodikom koji po Drini pjeva cetnicke pjesme. 🧐🫨 Ovaj iftar je jeftina ubleha, da ne kazem uvreda za one koji nisu toliko naivni i imaju dovoljno pameti i karaktera. 😧😠
Оџа га не смије погледати у очи.
Jedno radi drugo priča a treće misli.
Ko god mu je došao na iftar sram ga bilo . Posebno ova pokrivena što se rukuje sa njim .
Sram da bude svakoga ko je pristustvovao na ovom iftaru nakon svega sto je ovaj necovjek rekao protiv islama i Bosnjaka.
Kad bude priznao presude internacionalnih sudova Un-a i Suda u Hagu onda mozemo iftariti . To mu je trebalo reći u u oči . Neko ko negira genocid i to zove strašan zločin , pa zar nije svaki zločin strašan ? Neko ko veliča četničke zločince iz 1941-1945 nema se s njim sta sjediti .
Poganac I lažov.... I JOŠ DERPE!!!..
Ovaj je gori od Dodika
Jel krmetinu serviro?
Ruka ruci svi smo mi mali Turci!?
imate li trun dostojanstva? jeste li vi svjesni da je ova gamad u stanju krmetine da vam uvali u hranu....
Zna li ova pokrivena da rukovanje nije dozvoljeno sa muskarcima koji nisu mahrem
Sve rijeci govore o vama zalosna vam mama
Svaka cast! Za pohvalu!
Lijep prizor, vljalo bi da je tako stalno, a posebno bi valjalo vama Bosanskim Srbima bilo bi vam ljepse zivjeti sa komsijama, medjutim trebace dugo vremena da prodje da bi vam vjerovali, nazalost.