Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Decko ima 25 godina i svaka mu cast na razmisljanju i svemu onome sto radi. Da imamo vise ovakve omladine koja nije nacionalno zatrovana na sve tri strane, gdje bi nam kraj bio...Svaka cast decko..
Nit je khuja okotila vuka nit je srbkinja rodila ajduka!
@Gospinadojka Ali samo medju Srbima postoje "'ajduci".
Koji PENIS u glavi moraš biti da kao mlad čovjek se boriš da uđeš u genocidno-zločinačku skupštinu nakaradne izdrkotine Rs......SSSI - svi srbi su isti = smradovan i sratko
jbg vidjet cemo vrijeme ce pokazati svi oni sad pricaju sve najbolje ali nesto nisam optimistican
Inace vi iz Saveza za promjene ste sve neke postenjacine, jer niste imali prilike da se docepate drzavnih para, pa da se nakradete, a to cete i uraditi cim dodjete do vlasti, onda postenje i narod zaboravite, kao i ovi sadasnji..
Lajavac mali, taman sam pomislio evo ga jedan koji ce ih sve sad sje*ati, i razotkriti, kad papak udje u PDP...e jadnice jedan, bolje da si sam svoju stranku osnovao pa i lose prosao na ovim izborima na sledecim bi bolje prosao i tako se dizao i mogao sprovesti ono sto zelis, ovako si otisao kod istih kao sto su i na vlasti, izmedju njih nema razlike,..oni su svi isti..
Mlad lud i pametan,bravo bravo
bravo!
podrska za dalji rad od mene ...jedna od rijetkih svijetlih tacki iz RSa
Svaka cast! Ovakve perspektivne mlade ljude treba podrzavati a ne one silne lopouze na vlasti.
Neko I u kuće ulazi, a neko misli da je dovoljno kucat po Facebooku i tko vodit kampanju
@zlatanjasmin rekla ti mama posle jebacine jel?
Draška za presjednika!!!
Ovaj bi trebao biti u stranci Dine Konakovica! I u njega je istina i pravda na prvom mjestu!
Je li se oglasio gosp. Dragičević?