Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomislio sam na trenutak da srbi imaju sansu s ovim, al se momak pokaza ko veci chetnik od draze
Jes nas tesko bosnjake prevarit jbt. Lik dodje u centar Sarajeva pricat i svaka druga rijec mu je Repulika Srpska a bosnje svrsavaju jer je protiv Dodika. A Dodik je za ovog licno HAFIZ.
@gooUser1576537349 Nije on chetnik, on je oportunista!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dečko je naivan i ambiciozan samo ima nepremostivu manu.Otkrio koliki je četaljski podmladak.Ko da nije gledo filmove o Draži M.
@fare123 wOOOOWWWW Na temu mladog lava, puno hobotnickih botova :) To znaci samo jedno! Boje se SDA zlikovci i njihovih 300 razbojnika da ce nastati rasulo u RS-u, s tim u vezi u ovom slucaju podrzavaju Dodika...oni isti koj su danonocno protiv njega :))) morbidno kao i sve u BiH. STANIVUKOVICU!! Imas mahanje is SLOBODNE TUZLE! Dodji da kafenisemo opet...guraj tamo i ovima ovamo je KRAJ uskoro! Svako dobro Bosno i Hercegovino! SF SN!
Nešta pljuje po Dodiku, a gori je od njega.
Nije bitno ko je on ,bitno je da se svađaju
Stanivuković je rok zvjezda! Kažu pjeva ko slavuj. Kažu, on ti ga hakne prije neg skužiš šta se dešava oko tebe.
Ne zivim u bluci i ne interesuje me taj gead.
Sve dok je crva u drvetu, drveta nece biti.. Ko skonta, skonta je jbg...
Kakav autogol za PDP. Izmedju Ivanića i Trivicke oni "ovo" biraju "...
Kralju vidimo se na kordonima :))) Rekao sam ti burazu da je i tamo tim oko tebe kraj, kao i ovim nasim krimicima. JESEN STIZE DUNJO MOJA!
wOOOOWWWW Na temu mladog lava, puno hobotnickih botova :) To znaci samo jedno! Boje se SDA zlikovci i njihovih 300 razbojnika da ce nastati rasulo u RS-u, s tim u vezi u ovom slucaju podrzavaju Dodika...oni isti koj su danonocno protiv njega :))) morbidno kao i sve u BiH. STANIVUKOVICU!! Imas mahanje is SLOBODNE TUZLE! Dodji da kafenisemo opet...guraj tamo i ovima ovamo je KRAJ uskoro! Svako dobro Bosno i Hercegovino! SF SN!
ovaj nije nista bolji od karadzica,kraj price
Milorad je za ovog demokrata, gospodin i veliki fan BIH
Batlerov mali... Odgledao Batmana pa se umislio. A dve čiste nema.
Ima li neko ozbiljniji?
PoČetnik
Mrs majmune, Dodik je za tebe izmislio politiku
Salonski četnik. I Dodik je imao sladunjavu priču zbog kojeg su ga s ove strane administrativne linije smatrali spasiocem i svijetlom tačkom za budućnost Bosne. A onda je zajahao...
Dodik je svjestan da se RS nikad neće otcijepiti i da od te njegove priče nema ništa već svojim izjavama i stavovima nakuplja glasove naivnih ljudi. Dvoličan je.