Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Minhen je moj glavni grad! Pa ?
@gurabijaa Tacno. I moj je Kopenhagen, imam jedan zivot, xebite se svi!
@gurabijaa pozdrav zemo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovaj mali je energican, neustrasiv, al glup ko krac.
Mrs u Srbiju
Hahahahaha a vidi sto se ljute bosanski Srbi, tačno se skonta po komentaru.. Jel nesto ružno znaj eto ti ga. Nećete da priznate da ovaj vas Stanivukovic, ako je iskren i bas sve kako kaže, a mislim da jest.. Dobar čovjek korektan i pošten. Voli svoje, poštuj tudje .. Čovjek se trudi i za nas za vas. Živi u Bosni normalno da je treba volit i poštovat i on i svi mi, a ne gledat kako i gdje ce da sta zeznee,.. A ako i zezne, zeznut će i Bosnu i nas i vas i vi ste u njoj hahaha
Hahahaha
Popišam ti se na tvoje bogastvo to je stvorio tvoj stari a ti si fašista kao i 70 % praoslavaca.Dodik je zakon za tebe dr.....ja.
Sta ovaj mladi svijet vidi u toj vjeri.religiji.kiču.vjerskim ovjektima, sluzbenicima,itd.
On vec sluti da ce mu begeš biti glavni grad kad svi srbi budu ziveli u jednoj drzavi smrdiji do drine i save..dao Bog biće!živeli!
Moj bi dedo govorio, jednog stavis za sto da jede i pije a drugog zavezes u vrecu i pod sto. Sto ti misli ovaj u vreci misli i ovaj za stolom. Stari recept za ostanak pored dusmana.
Nažalost, u RS-u teško može proći civilizacijom, ekonomijom i ljudskim pravima. Samo srbovanje Srbina interesuje (većinu).
..ova "novinarka" polupismena, kakvo besmisleno na nivou zute stampe upadanje i trivijalno postavljanje podpitanja, idi obrazuj se i dalje peri zube sodombikarbonom...ugri guzu iliti stolicu kad pravis intervju...
Prasko 🐷
telac u jagnjecoj kozi!
@Ktromanic Turska matica nasa je.. A ovo manji entitet sto je genocidom dobio se neznaci d je vjecan
Bukurešt je za Beograd metropola Beograd je ciganski uvijek bio i ostao prljav nekulturan nažalost
Gradonacelnik sa srednjom skolom, nije cudo sto se provaljuje, sigurno je i srednju zavrsio preko stele
R BIH sa Vama i bez Vas...