Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kokarde i fasisti mogu komforno ..ovaj mali je vece zlo od Radovana.
Kokarde i fasisti su ipak u krugu familije, dakle na bedemu porodicnih vrijednosti i dalje, valjda. Ne brkajmo kruske i jabuke, ovdje se prica ko u koju rupu mece.
niko ne moze paradirati osim ravnogorskih pedercina jel tako?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve bolan porodicne vrijednost? Da li je to huliganstvo i napadanje nevinih ljudi. Neznas ti sta je porodica vec se umiljavas desnicarskoj extremnoj publici..., onoj istoj koja je razorila na hiljade porodice samo u Banja Luci..
Ne gotivim ga sekunde ali ovdje je rekao sve što treba, pogotovo za traženje porijekla novca kojim se ovi gov nari finansiraju. Tu se skupila gomila koja uzima dobre pare za promociju nečije bolesti.
Ovdje je u pravu. Niko ovima ne brani da rade šta hoće, samo neka ne propagiraju da je to nešto normalno. Kao što je rekao Zukorlić previše se danas smatra slobodom. Sutra će oni što opšte sa djecom smatrati da je to njihova slobodna volja ili one sa zivotinjama, a ako ih neko napadne biće to napad na slobodo izražavanja njihove volje.
vase vrijednosti su korupcija, kradja i to promovisete vec 30 godina
I Srbi pokazuju da su, prije svega, "zalupati Bosanci".
Stanivukovic i Begic i pradiraju i snimaju se jos. Al Begic je gospodin za ovog s.upka
Vaše porodične vrijednosti su presudene u Hagu,genocid,klanje,silovanje,pljačke....Čvrsto se držite tih vrijednosti i samo naprijed,do konačnog srozavanja u provaliju.
NIJE TO DA JE DODIK HRABAR VEĆ JE TO DA JE DODIK DOBRO INFORMISAN. NAIME, ON UVIJEK NAVAKAT OD SVOJIH LOBISTA DOBIJA INFO DA LI ĆE OD TZV MZ ZA ODREĐENI ANTIDRŽAVNI POTEZ DOBITI ZELENO SVJETLO ILI NE. NARAVNO, KADA GOD DOBIJE ZELENO SVJ., DOBIJE I PREPORUKU OD MZ DA IZPSUJE ČELNIKE POJEDNIH ZAP. AMBASADA, GOVOREĆI KAKO ONI RADE ZA BH. MUSLIMANE. A BOŠNJE, KAKVI SU GLUPI UVIJEK PROGUTAJU MAMAC I EVO 14 G. ČEKAJU NEKU KAZNU ZA DODIKA, A ON STALNO RASTE.
NE MOŽEŠ TI TO DODIČE, NEMAŠ DOVOLJNO RUKU U PARLAMENTU BIH...UH, NAŽALOST IMA, NIKŠIĆ I MIJATOVIĆ MU DALI KOALCIONI KAPACITET + 4. GLAS. ALI, MOŽEMO GA BLOKIRATI U DOMU NARODA. NAŽALOST NE MOŽEMO ON TAMO IMA SVOG NIP-OVOG BOŠNJAKA KOJEG SU IZGLASALI SH-ŠI. DA, ALI ĆEMO GA ONDA SRUŠITI NA USTAVNOM SUDU. NIŠTA NI OD TOGA, TROJKAŠI ODLUČILI DATI GLAS HDZ- VUKOJI I TAMO D&Č ZA KOJI DAN IMAJU VEĆINU.
PRIČA NAM STOJANOVIĆ O FLOSKULAMA O (NE)UGROŽENOSTI JEDNOG NARODA. A INTIMNO JE ZADOVOLJAN: RS KONTROLIŠU SAMO SRBI, HB KONTROLIŠU ISKLJUČIVO HRVATI, A "BOŠNJAKISTAN POLOVIČNO KONTORLIŠEMO MI SRBI PREKO SDP-a I NS." DOBIO LIK 3700 GLASOVA U FBIH I ZASTUPA 2% MANJINSKIH GLASOVA U FBIH I SADA NAM VAZI DA JE ON VAŽNIJI OD LENDE KOJI ZASTUPA 30 PUTA VEĆU MASU GLASOVA OD NJEGA
reće lik koji podržava četništvo i pravoslavni klerikalizam , hahahahaaa
Zna momak šta na Balkanu donosi glasove. Svaka čast!
Ne.volim Stanivukovića zbog prevrtačke politike ali BRAVO DRAŠKO u odnosu na ljigavog Skaku i Benjaminu koji dozvoljavaju da se porodične vrijednosti i vjeraka.osjećanja 99.99% stavljaju u treći plan. Sledeće je parada pedofila, pa parada silovatelja, pa.parada ostalih bolesnika. Bravo Banjaluka
A šta oče aktivisti znal se inače. Zar imaju manja prava od ostale sirotinje? . Sav svijet umjetnosti i novinarstva njima pripada, a sad oče i ulicu
Ne volim draska ali svi mi normalni bi volili da se i Sarajevo ovako postavilo
Uvijek zlo dodze do izražaja
Bošnjaci da imaju imalo mozga kolko ga nemaju u ovoj bi situaciji otvoreno stali na stranu lgbt zajednice i dali im punu podršku u organiziranju povorke u Banja Luci.
Al su porodicne vrijednosti kokarda i fasizam. Bravo dbilu !