Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj scenario ne moze ni jedna turska ili indijska sapunica izmisliti
Neka ba...o sebi se zabavili...
Hvala Bogu izabrasmo pravo. Rijesili se pesinluka i. Hvala mojim precima sto sam danas to sto jesam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DA NA ZAPADU BILO KOJI DRZAVNIK NAREDI DRZAVNOJ BANCI DA ISPLATI NJEGOVOM MALOLJETNOM SINU NE 3,5 MILIONA MARAKA, NEGO 3500 MARAKA, TAJ BI ZAVRSIO U ZATVORU, NAKON STO BI GA SMIJENILI. TIP U BOSNI MRTAV HLADAN UZME 3,5 MILIONA MARAKA IZ DRZAVNE BANKE I DA TO VLASTITOM MALOLJETNOM SINU I NIKOM NISTA? PA RADI LI TO TUZILASTVO BIH? KAD CE HAPSITI DODIKA ZA KORUPCIJU?
DOK GOD TUZILASTVO BIH NE UHAPSI DODIKA STO JE MALOLJETNOM SINU DA 3,5 MILIONA MARAKA IZ DRZAVNE BANKE, ZNAJTE DA U BOSNI NEMA PRAVDE I DA JE SELEKTIVNA, A TO ONDA NIJE PRAVDA, NEGO KORUPCIJA.
“On je poceo prvi” Milorad Dodik.
KOJA FARSA. IZREZIRAN "SUKOB" DA BI SE PRIKAZALO DA ONI DEMOKRATSKI ODLUCUJU I DA IMAJU RAZLICITE STAVOVE. KOJA GLUMA...
Viđaj Baje. Spremi traktor za zimu. Na vrijeme. Pričaju da indijanci ovdje u Bosni skupljaju oružje a ne drva. Biće blaga zima.
bjezi dodo vidjece te ta-tatatatatatatatatata
Koja suplja prica nevjerovatno da ovaj covjek vjeruje u ono sto govori
Milorad Dodik član Predsjedništva BiH iz izborne jedinice RS.
Morbidna je medjunarodna zajednica sa idejom da se seljacima dopusti da se igraju drzave. Sve je simulacija u RS cak i naziv drzave je bizarna simulacija - u ustavu to nije The Republic of Srpska nego je to The Republika Srpska. The Republika ne znaci nista na engleskom, samo bizarno ime.
Čuj mene 'drzava' 😂😂😂 Livada The Republika ... The Krmetnjak bolje zvuči na engleskom, The Vukoyebina ... The Gumeni Opanak 'Tigar'
hahahahahh pink treba prenositi sjednice nsrs umjesto zadruge gledanost milioni
Jel ovo zadruga il se meni cini....
ne moze mu otac trabunjat mrtav je XD. Al jest napravio skota, na svijetu ga nema.
Samo jos brcice pusti i ravno ih odcijeci
Samo sto se ne pobiju, ali ipak su slozniji izmedju sebe od nasih stranaka u Federaciji.
U Republici Srpskoj uvek padaju teške alil lepe reči.
Ovo nije parlament, već šator sa seljoberima