Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je dan prošao bez bilo kakvih incidenata i ispada, ovo je dokaz da se sve može kad se hoće. Napokon i mi možemo biti normalni ljudi jedan dan, bez vrijeđanja, prozivanja, ubistava, saobraćajnih nesreća i sl.
Gledajte i ucite. Tako to rade Hrvati katolici i vrijedni, posteni i Allahu vjerni Bosnjacii! 65 tisuca na stadionu, a samo se cuje na svijetu jedinstveni vjetar Vrhbosne i pticice koje se sjecaju stradale mladezi BiH, Srebrenice, Sarajeva,.... Tu je Duh pravoga Boga, tu je Duh Isusa Krista, Boga nasega! Mir vama!
I grad su očistili od prosjaka i pasa lutalica - barem centar grada - znači može se, samo se neće...
Jao (ne)vjernika , iza sebe govna ostavili . Tako oni i po kucama svojim u cipelama hodaju.prvo u stale namire krmad a onda u cipelama u krevet . Sve bi ja to kazne naplacivao
... takvi "vjernici" kao sto si ti iza sebe krv ostavljaju. Uzmi si za uzor prave Bosnjake Muslimane, pa ne ces u sebi nositi toliki mrznje. Procitaj vise od 4 Sure, pa ce ljubav zamijeniti mrznju. Cuvaj svoj Islam na nacin kako to Allah ocekuje, pa pokreni Dzihad u sebi i bori se sa svojim demonima. Pusti Boga biti Bog.
Ova moja gore poruka je bilavza "SVEMIRIZSVEMIRA" a ne ta "M.RVICU". Cisto onako usput, kako ne bi doslo do zabune.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve se moze kada se hoce, od same pesprijekorne organizacije, sigurnosti, brige za hiljade hodocasnika i na kraju u veoma kratkom roku ocistili stadion. bravo, ovo je prava organizacija od pocetka do kraja. hvala svima.
Svi možemo bit ponosni ... kad hoćemo sve možemo, ali problem je što rijetko hoćemo ...!!!
Sad zamisliti da je reciklaža razvijena kod nas kao u Njemačkoj, pa uzeti novac za svaku ovu flašu... Zaradili bi više nego od papinog dolaska, hahah
seljačine, imate kante za smeće
Ostavili flase, a flaša 50 lipa u 'rvackoj.
Pohjanen za ciscenje Ali ko je to Sve uneredio?
nisu ovo naši.....ovo su ostavili gosti iz Evrope
Isus Hrist sigurno nece pokupiti smece iza "vjernika".
mozda bi trebalo probati sad utakmice reprezentacije igrati na kosevu.