Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"manje teze povrede" pa je li manje ili teze? ovaj klix pokupio urednika na pijaci!
lijepa vijest :) samo pocinioce treba objesiti za jaja na neku bukvu :)
ne daj se đedooo
najvise mrzim kad se ovakve budale i idioti odma svrstavaju u neki nacionalni tor i tako po prirodi ovo ispadne napad po nacionalnoj osnovi
sve je imalo svoj pedigre, zakonodavna i izvršna vlast ne rade posao kako treba, manijak je odrastao uz priče kako hrvate i srbe treba protjerati, prema istim se ne ophodi kao prema ljudima.. Naravno da je sve sa nacionalnim predznakom.
ne daj se dedice...
Koliko vidim na YouTube a i znam, iz Hrvaske su dolazili i napadali tenkovi BIH a iz Beograda su dolazile kolone i kolone tenkova na BIH zar je to laz,ovake treba najzesce kaznjavati a i takve koji mrze sve oko sebe...
Smorili ste sa ovim..
Hajvanu, zašto moraš čitai i komentarisati. Meni je drago da se oporavljaju i nadam se da će onaj idiot što ih je napao dobiti 40 g zatvora. Dijelo se treba tretirati kao terorizam.
Da je riječ o tvojima, nebi tako pisao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)