Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri mjeseca posla preko glave a para nema.izvukoje sav koks azotara radi kao nikad dosada malein ide ko halva i ostali proizvodi.jedino privatni kamioni i utovarivaci dizu lovu uz procenat direktoka.dosli sa krsevima a sad imaju vise kamiona i utovarivaca pa nice i benzinska na selu kodamuje babo bio kapitalista sto godina.zasad toliko. bice jos.
Treba otjerati indijca u Indiju!!! Sto ne prica da je duzan radnicima 2 plate.A kad je bio štrajk bio je dogovor izmedju sindikata i direktora,naravno koji nije ispostovan ni 10%. Radnici dobijaju platu u tri dijela po nekih 150-180KM. Strasno!