Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovako se inace heroji i SDA patriote ponasaju na djelu! https://www.klix.ba/vijesti/bih/djeciji-doplatak-u-sbk-nije-mogao-biti-povecan-ali-pausali-su-danas-povecani-po-hitnom-postupku/190205126 Za djecij doplatak nema para da se poveca sa 31KM na 62KM sto je opet jadno i bijedno jer to je 2KM po danu! A za SDA zastupnike ima i obraza i para da povecaju pausal sebi sa 500KM na 1 000KM. NAROD MRZI SDA ! NEMA VISE KREZUBIH SELJAKA PADATE JARANE!
Prvo BOŠNJAK pa onda BOSANAC,razumijete li vi moji dragi jugonostalgičari, izgubljeni bošnjaci,komunisti,srbi,hrvati,interesni jadovi,stranački podobnici,kurvari i kurvice. Ma nerazumijete znam.... SDA ovo..SDA ono,Sebija itd ...hahaha
@danassutra = SDA UHLJEBOTINA HDZ I SNSD SU PRIRODNI PARTNERI SDA I JEDNI I DRUGI I TREĆI RADE NA KOMADANJU BOSNE, BH BLOK JE ZA CIJELU BIH SVAKA CAST ZA ODLUKU DA SE IDE U OPOZICIJU, NIKAD SA SDA HDZ I SNSD LOPOVIMA 30 GODINA SDA VEŽE ZASTAVE SA HDZ I KOALIRA SA SNSD I SDS A SVE U CILJU PLJAČKE NARODA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosni je bolje da propadne nego da je i dalje vodi sda!!!
SDA je zas*ala sve što je mogla u zadnjih 25 godina. Glasaš za SDP jer ne želiš više gledati SDA, da se nešto konačno promijeni ili bude naznaka promjena, oni uđu u koaliciju sa SDA gdje se SDA kao i uvijek ponaša kao bully. I sad bi neki iz SDP-a opet da se švacaju sa SDA? SDA je kreirala ovo sran*e zajedno sa ostalim fašistima, nek ga sređuju. Ionako svi odlaze, još malo pa se neće imati kome obraćati sem budžetskim uhljebima
Naravno da DF neće napustiti vlast u KS. Članovi i simpatizeri su to javno rekli. U KS se zajedno sa ostalima, veoma mnogo može popraviti stanje u životima građana - pa DF mora biti u vlasti. Osim toga, DF ima ministra na najključnijoj poziciji, ZDRAVSTVU. Pa je i to velika obaveza Željku. A ovima, uhljubbima, koji su od njega očekivali pozicije u vlasti Federacije izražavamo saučešće, molimo ih da zašute i napuste DF. Ove rede nisu bili u šeširu i nikada neće biti!
Sada napravite vlast u Federaciji - obečavamo, mi birači da vas nečemo dirati do kraja Avgusta. Poslije toga ništa vam se u ovoj državi ne garantuje. Baš ništa! Do tada vam sretno bilo.Naravno znate dobro šta nesmijete dirati, a što bi išlo na štetu, građana, naroda! Hajdte sada!
BAKIRE, IZGUBIO SI POVJERENJE SVOG NARODA, PRITISLI TE SEPARATISTI, DRŽAVA PRED EKONOMSKIM KOLAPSOM. JA BIH SE ZAPITAO.
Ispade Bakir najmudriji u priči. Gledaj sada na kojim je sve nivoima uzeo vlast i još pored svega planira TK I SK. Ja sam govorio da se SDA ne smije podcijeniti, ali neće svijet da sluša.
UPRAVO SDA UHLJEBI CE SADA BIT IZHEBANI OD SKUTORA I DJIKANA DO NESTANKA.
Glasanjem za SDA Bosnjaci su uvijek glasali za podjelu BiH koja se desava na matrici etno podjela. Time su legalizovali etno podjele, etno ciste teritorije i podjelu BiH. Svaki razgovori vodjeni na premisi "predstavnika naroda" je podjela BiH, nacionalizam i fasizam
Glasanjem za SDA Bosnjaci su uvijek glasali za podjelu BiH koja se desava na matrici etno podjela. Time su legalizovali etno podjele, etno ciste teritorije i podjelu BiH. Svaki razgovori vodjeni na premisi "predstavnika naroda" je podjela BiH, nacionalizam i fasizam
Ako zelis da sacuvas BiH onda ne prihvatas i ne vodis istu politiku kao i oni koji zele da je rasture. Politika jedinstvene BiH nije politika etno partija. Ja sam Bosnjak, RVI i volim BiH bez koje nema ni Bosnjaka.
Ako su zaista BiH blok onda s nacionalistima ne ulaziti u vlast. Etno partije svaka na svoj nacin sprovode politiku etno podjela namecuci etno identitet kao dominantu u svim aspektima drustva. Takva politika je dirigirana izvan BiH i namijenjena je rasturanju BiH.
Pitao bih samo jedno pitanje pristalice ovakve odluke bloka: Recimo da nema sda kako bi onda bila napravljena vlast,sa kim bi išli u koaliciju? A moraju trenutno sa hdz i snsd. Šta bi onda rekli? Jer dok ne budu imali iste rezultate u rs-u i zapadnoj hercegovini ovo je čisto prodavanje magle i demagogija
la - glupo pitanje. Da nema SDA, nebi bilo ni SNSD ni HDZ, na vlasti. SDA je njima kada bi padali, dodavala padobran! Zato sada neka se SDA sama vadi. Rok joj je 1 avgust ove godine. Poslije toga, pošto nema vanrednih izbora, odluka će pasti na ajfelovom mostu!
@alejalipa92 - PS. Možda je Bakiru i Sebiji bolje da prvo donesu Izborni zakon u kome će biti jedan čovjek jedan glas, pa elektronsko biranje , kontrola i brojanje i Član o VANREDNIM IZBORIMA. Možda bi to za ove fašističke partije bilo nešto malo, da mogu preživjeti!
Tu nema naprijed....samo zavadi pa vladaj. S druge strane lijeve stranke upropastavaju sanse socijaldemokratije vezuci je za "klasnu borbu" i komunizam sto je nespojivo. Gradjani zele gradjansku drzavu ravnopravnih gradjana i naroda. Nacionalizam i komunizam su isti otrov samo druge boje
Gdje ti vidiš komunizam? U svim normalnim zemljama lijeve stranke se bore za socijalna i radnička prava. Realno, ova naša 'ljevica' se time najmanje bavi. Kamo sreće da imamo i k od klasne borbe u ovom divljem kapitalizmu.
Ako SDP udje u vlast sa SDA, "pojest" ce ih SDA kao i ostale stranke koje su bile s njima u vlasti ali ce barem ove 4 godine profitirati ( "ugrabiti nesto") a ako ostane opozicija opet nista bolje nece proci na slijedecim izborima nego sada.
Za ovu histeriju i paranoju koja je proizvedena od SDA i njenih medija mora im se odati počast jer ovog se ni Gobels ne bi postidio. Još jednom pokazano čiji su mediji u BiH.
e ovi ljigavci ce nas izvadit garandt...hahahahahah ......ma mrs pogan komunisticka
garant
Pitanje za redakciju: Koliko kosta clanak na vasem portalu?
pa ako ima neko da mu nije jasno sta je SDA HDZ nacionalne stranke nek vidi stA SU URADILI U sbk KANTONU PRVO PA SEBE OBEZBJEDILI TAKO JE OD KAD SU NA VLASTI U BIH ONDA NEK IDE NA LIJECENJE