Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratko i jasno STRAH od Nato-a
Možda se poneki cuclaš nargila plaši srpske vojske ali ja koji sam na koridoru ratovao znam da su čethnički borci najveće pilhke koje sam vidio. Stotine tenkova,avioni, haubice i opet ništa od vas bijednici strašljivi. Prvih pola godine rata nas trojica jednu pušku dužili. Pičkhe Kačavendine..
Niste vi ratovali protiv i jednih i drugih komsija koji su na papiru vec dogovorili i podijelili BiH izmedju sebe, a narod istrijebili, nego MI. Tako da, mani me mitomanske politike i srpskog junastva. Veliki IMT 539 pozdrav za tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što se mene tiče mogu odmah da idu.Ako ko misli da če ga holanđani mađari česi i ini "ervropljani" braniti i poduzeti nešto u slučaju nečega a nakon iskustva 92-95-e taj nije normalan.
U sastavu EUFOR-a u BiH ozbiljnije formacije imaju Austrijanci, Mađari i Turci..svi ostali imaju vrlo male kontingente
A zašto bi se bojao. Može svetski policajac da pokuša nešto na silu da gura. Izgleda da lekciju iz Avganistana I Sirije nikako da nauče. Navikli da maltretiraju a na kraju će da sami odu. Vreme ne radi za Ameriku jer kao i uvek ne ume da reši problem koji je sama napravila.
Odlika kukavica, nevjerovatna hipokrizija, olicena u liku i djelu M. Dodika.I isto tako nepismenost i glupost njegovih štovatelja...
Kad ne podrzavaju ne valja, kad podrzavaju, opet ne valja. Pa ima li Bosnjama i jedan ku4ac da valja?
Strah je zajebana stvar. Toliko.
NATO=MIR
PRRRRRRPAAAA... Guza zvace gace...
Snage EUFOR-a u Bosni su zanemarive. Ali su ipak neka garancija da neće doći do rata jer EU neće dozvoliti da njihovi vojnici budu glineni golubovi.
Dodik je prijatelj eufora i nema straha od reakcije pa slobodno priča šta mu padne na um.
jest strah sta bi im bilo da eufor odrijesi ruke Bosancima i Hercegovcima, RBiH
Jedino se domaci politicari nista ne pitaju. Njima je glavno da nastave hapat
To je obicna capi,blefer
Bošnjak sam ali treba priznati da covjek barata materijom! U Sarajevu mehkovina, u Banjaluci isto tako, covjek toga svjestan i tuce u glavu gdje god stigne. Po NATO ne smije i to pokazuje da je pametniji od ostalih, koji govore da je lud. Mi cekamo Šmita, Šmit ceka Ameriku, Bosna tone!
I ako sam Srbin moram konstatovati da Mile legendica nema kapacitet da barata sa materijom. Ovde jedini koji ima kapacitet za to je Marsal Vucko koji potuljeno i mudro ceka pogodan trenutak posto vreme radi za njega. Hteli vi to da priznate ili ne docice do nove podele karata koje ce biti naklonjene upravu prestolonasledniku Aleksandaru I Vucicu.
RADI MU GUZA KO MEDUZA!!!
Nek je Alija objasnio....