Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balkan sa RS je bure baruta koje može eksplodirati svaki čas i zapaliti Evropu i cijeli svijet.Trebalo bi to raskantati na siguran način i baciti na smetljište historije!
Uglavnom su sukobi gdje su muslimani, kad vidimo karte konflikta po svijetu. Ne znam sta ti trabunjas, pa aljo poziva na rat, ne dodik i covic!!!
NEŠTO ŠTO JE NASTALO JUĆE NA MASOVNIM GROBNICAMA ETNIĆKOM ČIŠĆENJU I GENOCIDU NE MOŽE I NE SMIJE POSTOJATI. ILI DA PRAVIMO NOVE GRANICE PA KOM ŠTA PRIPADNE. ZAŠTO BI TO BILE KONAČNE GRANICE PRAVLJENE SILOM
hahahhahah joj pa ovome ne vjeruje ni onaj ko je sastavljao ovo sranje
Šuplja od početka do kraja
Treba ukinuti RS. To je jedino ispravno rješenje. Imaju toliko primitivne i zaosle ciljeve da to nije normalno. Ali svi su ih prokužili. Evropa 50 godina priča o nepromjenjivosti granica a oni o nekoj samostalnoati. Neće ih niko nikada priznati. A sad su ko fol skonrali da bi optužujući druge da krše Dejton da se odcijepe nekršeći Dejton.
Jako važno sta sadrži. Tamo ga čitaju isto kao i izvještaj Skupštine opštine Milići.
Ne mogu entiteti komunicirati sa međunarodnim orgnizacijama, to je po Ustavu isključiva nadležnost države Bosne i Hercegovine
Hahahha genocidistanci poslali izvještaj o tome kako oni poštuju Dejton, možeš zamislit. Portir koji je naletio na genijalni izvještaj nije razmišljao dva puta šta će da uradi sa njim, nego ga je odmah upotrebio zamotavši košpice u njega.
NEŠTO ŠTO JE NASTALO JUĆE NA MASOVNIM GROBNICAMA ETNIĆKOM ČIŠĆENJU I GENOCIDU NE MOŽE I NE SMIJE POSTOJATI. ILI DA PRAVIMO NOVE GRANICE PA KOM ŠTA PRIPADNE. ZAŠTO BI TO BILE KONAČNE GRANICE PRAVLJENE SILOM.
Kazu li da su napravili nezamislive zlocine nakon 2 svj.rata genocid etnicko ciscenje i da i dalje provode aparthejd i ciscenje preostalog zivlja povratnika na sve nacine i da zagovaraju secesiju i da su u stvari u rangu MZ i nisu subjekt medjun.prava.. papci
Ovo pismo je samo za naivne Srbe, koga interesuje jedna regija u Savjetu bezbjednosti, pismo nije otišlo dalje od Banja Luke.
Pa što ne ukinete nacionalistički predznak u imenu genocidne?Koji demokrati ahahahahahs
Zbog takvih imbecila poput tebe..
Je li iko od naših političara ikad vidio original Dejtonskog sporazuma, zna li iko od njih engleski?
REPUBLIKA SRPSKA - apaurin za dzihadlije!
Sve sto pise potpuno ispravno i u skladu sa dejtonom. Ni jedna tacka nema sporna. Sad sto vi hocete neku unitarnu imaginarnu, da majorizirate, ono jedan covjek jedan glas, to je problem u vama i nece vam to proci. A vi lupajte minuse do mile volje ali tako je!
Tu leži problem sa Bošnjacima i građanskom državom. Ne znaš gdje to vodi. A ne znaju ni oni. Kada bi Bošnjaci mogli garantirati da građansku državu neće odvesti u kojekakve mini-šengene i nove propale krnje saveze sa okolnim državama, ja osobno bih potpisao da BiH zaživi kao građanska država. Ovako je preopasno dozvoliti takvu formu postojanja BiH
Ne trebaš ti porediti BiH sa Njemačkom i Hrvatskom nego sa Belgijom i Švicarskom