Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogurase forto i konakovic do drzavnog ministra. je li realno sta nam se desava
Konakovića gurneš nazad, on napravi dva koluta naprijed.
Ko im je konkurencija, vjerovatno ce i ostati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i na kraju sve se svelo na to,da dvojac gavrilo forto zasjednu u fotelje, bez obzira što ni jedan ni drugi nemaju dodirne tačke sa ministarstvima u koja zasjedaju,al bitno 5-6 milja mjesečno
Veće je pitanje šta će imati nakon pozicije? Zašto klix ne odradiš istraživačko novinarstvo i provjeriš Fadila šta je imao od imovine prije pozicije premijera a šta poslije on i djeca žena šta imaju sad uknjiženo na sebe
ma jaro što se tiče Fadila... lik i u titinoj državi direktor bio,dakle stručan u tom poslu svom,ovaj dvojac kod tite ne bi dalje od mjesne zajednice mogao,ili rukovodioc nekog granapa, Fadil pa evo i kao premijer,brojke su na njegovoj strani,od dječijeg preko 100KM do povećanja penzija preko 20% , plata itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim Klix da ovaj clanak i istrazivanje sprovedu i nakon 4 godine. Tek cemo tada vidjeti sta su imali i sta ce imati... Vjerovatno po 5 dodatnih stanova, vikendice, ocekujem i kuce na moru, sve unutar 48 mjeseci na plati 5000
Devet najvecih degenerika u povjesti BiH, cime su se oni bavili ni portiri nebi mogli da budu jadna je drzava sa ovim nesposobnim
jebeš stanove na ženama i djeci... gdje je lova??? gdje su kofol krediti od 100-200hiljada kojima se prekrivaju milionske sume na računima..
jaooo ministara i gov....
Nešić najskromniji sa Mercom, ostali svi vozaju Fiata, Renoult-a i Škodu
Mašala Konakovića što je napredovao, bio trgovac, zatvorio granap, diplomirao, pa položio ispite i sad ministar vanjskih poslova. Svaka čast.
Koja je ovo lakrdija od politike...
Ne postoji republička upravu u RS-u niti bilo što što nosi prefiks "republika" jer RS je entitet a ne republika, oni si daju takva imena naime oni imaju entitetske nadležnosti a nikakve republičke jer to nisu.
fortica mims sad mi je sve jasno
Od vlasnika propale STR do ministra vanj. poslova. To samo kod nas moze. Niko nije nista ozbiljnije radio sto bi ga kvalifikovalo za vazne drzavne pozicije gdje se trazi planiranje, vizija, organizacija, sposobnost upravljanja... Da ne govorim o poznavanju resora napr. nastavnik fizickog o vanjskim poslovima ili prof. geografije o odbrani i vojsci. O ovim iz RSa i HDZa je suvisno govoriti. Oni ni ne zele nista dobro drzavi pa i predlazu uhljebe tipa nasilnika Kosarca - lika bez biografije.
Gdje su podaci o školskoj spremi?Šta su završili i koje je njihovo obrazovanje?To samo može ovdje. Objavite javnosti te podatke. Što manje škole, veća pozicija. Zato su dobro naučili, koliko mogu zaraditi za naredne 4 godine.Samo ih zanima fotelja.Sramota.
Ovi vode državu,a nemogu vodit MZ,ccccc
Nemoj tako mozda je Zukan vodio djecu na ekskurziju kad je radio u gimnaziji. A Konakovic je vodio KK Bosna i znamo kako je to zavrsilo. Vodili su nesto haman velicine MZ, nije da nemaju iskustva.
Ni jedan od njih nije kvalifikovan za poziciju za koju je predlozen.
Vidi Hurtica i imovine krv ti j... I sve je ovo stvorio posteno? A kaze Dritan Konakovic kako je on kvalitetan kadar. FUJ lopovi jedni dabogda vam za lijekova trebalo
Nekadasnji fizicki radnik na gradjevini je postao ministar. Kakav put i kakav uspjeh "od trnja tj. skele do zvijezda"
Bijeda