Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar je iko vrijedan mosti jednog dijetea,pustite sirotu dusu da pociva u miru.Dok je bio ziv trebalo se boriti,a njemu koga nema na ovom dunjaluku ovo nista ne znaci.Trebao di Davore biti General dok ti je ziv bio,jer lako je poslije izgubljene bitke general biti.....Nedo bog nikom,al pusti svoga sina da pociva u miru.
Crni humor sad kazu kad novinari o ovome pisu stave na kraju -"Sretan put David" :)
PRAVDA ZA DAVIDA !!!
Stigle kletve iz masovnih grobnica koje su vlasi posijali u BiH... Žao mi djeteta, a roditelja, ni malo !
Sta bi sa Dzenanom balije? Mnogo mi se sekirate za Davida licemeri. Dzenanov les nije upotrebljiv za pljuvanje po Dodiku. Ocistite ulice i regulisite vodu stoko nargilaska.
Bosnjama Davor maznuo pare pa pobjegao
Eto vam, gubo vlaška...vlastitu djecu iz zemlje vadite !! Stigle vas kletve iz onih masovnih grobnica koje ste posijali po BiH
jebbes srbe!
Gestapo je dobio naredbu sve protijerati i iz zemlje ako drugačije razmišlja od laktaškog vodje iz Dodikistana...pih
ajmo pravda zaa Davida u Sarajevu i svim gradovima federacije!!!!!!!! Ortodoksi nam vracaju provociranjem i mlacenjem povratnika u Prijedor i skupom slaninara u Visegradu. Obavezno trazimo pravdu za Davida a ako moze uz pesmu droljetine Cece. Nikad balije do pameti nece doc.
Kako meni ovo smrdi na korist iz tragedije. Samo da ne bude tako kao sto mislim. Da izvuce sebe i porodicu a uvuce u govna sve slijepe pristalice pokreta. Kao sto ke vecinu uvukao...
ništa, Srbi se boje, idemo dalje do sljedćei izbora
Onog bolesnika jos podrzava dosta mladjih vlaha i isti su kao on, ja vam kazem Bosnjaci bice rata, spremite oruzje a oni traktore ⚜⚜⚜ 🚜-🇷🇸
Sta nakon ekshumacije?Po meni sacekati novo rezimsko ubidtvo a koliko se da primjetiti iz medija da to nije daleko jer vec ima njoh nekoliko obiljezinh kojima su prijetnje genocidnih sigurnosnih intitucija javno upucene.