Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kulturno i uljudno stoje samo se vepar živčano gega sa papka na papak i mumla sebi u zlopnjak. ))
Za njega sator i korida krajnji domet.
Bice miran kada mu u celiji puste himnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
... džaba je, ne možeš ti od papka nikada napraviti normalnog čovjeka ...
Dorat! Ako bi da ga opisemo jednom rijecju.
on krmak a vi novinari nepismeni, "skeniranje plafona", ozbiljno ste toliko neobrazovani da ne možete sročiti to na ljepši način?
Je*o mrtve, najblaze receno
Šta zna neškolovani seljak ,kozar iz Babinaca šta je to himna jedne države,zato mu je ovaj Rus to objasnio i tad je postao miran.On nezna da makedonski sudija u Ustavnom sudu BiH tumači ustav BiH a ne Makedonije (Dan Ilinden) Izjavio na TV.
Ljakse u parama(slon u staklarskoj radnji)!
To samo govori o njemu i odgoju, bahatosti, itd. Neotesani kreten koji time kupuje nepismene glasace
Mile se boji Ruje.Da se ku... bio bi mu natrljan nos i nebi imao ko braniti.A nezna da to sto se mangupise dok slusa nasu himnu pokazuje da je mis.Lako se ku... kad znas da ti neko nece i nemoze.Hajde Ruji i Ameru.HAHAHAHA.Mis mali.
Citav lavez ulicnih pasa sto laju ali bez uspjeha.nista drugo stara poslovica kaze ,mujo u doboj i nazad bez uspjeha.
Ne mogu da vjerujem da u RS ima toliko srba nastrojenih na politiku ovog čovjeka. Ne mogu da vjerujem da je ta srbska ideologija toliko jaka. Ali je činjenica da jeste, izbori govorre da glasaju za njega. Neće biti nikad bolje dok ovaj čovjek sa ovakvom srpskom ideologijom 90 tih je tu, na čelu države.
A stajao je mirno pred Erdoganom haha
ima čovjek buhe i u guzici i u glavi
Ti NISI niti češ IKAD biti moj Predsjednik.😠😠😠
Mora Mile pazit' da mu ne padne na glavu nešto !
Dobra roba
Neki zorovi ga ovuzimaju hahaga