Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mu preostalo ništa osim da prizna poraz politike apartheida i lažnog europjestva.
Preostalo je da je Hrvate koji su stoljecima ovdje sveo na nacionalne manjine, kada se zaposljava u institucije koristi se popis 90etih zato Hrvata ima mnogo po institucijama i nek ima ! Na popisu iz 2013 u BiH je bilo oko 530 000 Hrvata danas po procjenama ih ima oko 285 000, sto je manje od 10% i danas da bude popis bili bi manjine. Eto sta je Covic napravio !!!!
I kad Beg i SDA ovog namagarči i Bošnjaci u Mostaru dobiju izbore, opet stupe petokolonaši na scenu. Ovaj put naša stranka uz podršku mtel vlade Sarajevo,prepusti fotelju opet hdz-u svojim "suzdržanim" rukama, baš kao i 2008 sdp,zato Bošnjače 2022 pamet u glavu kome glas daješ
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Eh jadan narod u sta nam godine prodjose
Covic nek se slika sa Kordicem koljacem Bosnjacke bebeb iz Ahmica i veze zastave sa Dodikom i ganja inat politiku umjesto da gradi dobrosusjedske odnose sa prvim komsijama Bosnjacima ! Uostalom njemu i toj ekipi je extra svi multimilioneri , svi sa vilama i extra primanjima!!
Na žalost svih nas u BiH, svi ti politički procesi se odvijaju jako sporo. Ili nam se samo tako čini !?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije bio ofsajd protiv Nigerije
Ostaće samo ova slila glavuče za uspomenu onome koga ikako bude bolio hašimbeg
On se vise bori za zadrzavanje postojeceg stanja, druga opcija je izborni zakon po mjeri etno-nacionalista
Ma vama dolazi kraj aBd. Sto si lumpovao lumpovao si spremite se legende za naplatu racuna, jer mora i on stici pred kraj smjene 😉
al se lola borii da jase narod jos barem 30 godina,ko da umrijeti nece, mislim da njemu ne daju uinat,srce moje kolko mu je stalo do Hrvataa ili paraa,il foteljee
Podla i licemjerna igra političkog sarajeva je najveći neprijatelj BiH.
Nek je vasa politika med i mlijeko
Dobar tekst! nadam se da ce probosanska strana imati snage i pameti da izdrzi ove pritiske i pokazu zajednistvo i slogu protiv ovih hordi zla.
teško njemu kad ga plenković preispita što je lagio
da se ja pitam Bakir, Milorad, Dragan i njima slični bi dobili doživotnu robiju za svo zlo nanešeno ovom narodu...uništili su porodice, djeca su bez nade i napretka...djedovi nene umiru sami i u tišini...najveće zlo u istoriji ove zemlje...
debile postrojiti i dogovorili bi se za 2 minute
Da se objesi i odjebe sa politicke scene i to sto prije.naravno na robiju
Blsve ove borbe se vode za privatne dzepove njega i njegovih poltrona.Isto ro vrijedi i za Baketa i Dodu.Sve pod parolom "za narod". Veci lesinari na zemlji ne hodaju.
Nije puno dobio ali su Bosnjaci kao najbrojniji puno toga izgubili i jos ce puno toga da izgube,nema vakcina,zdravstvo rasulo,bijeda pritiska svaki dan,rudnici rasulo,granice za kamione u svakom momentu mogu biti zatvorene,nema na more ko normalnom narodu,gradi se Most,bit ce te svedeni kao Palestinci.Samo lagano idite svima uz nos.
Recimo da radi pošteno u interesu svih naroda , i samim tim dobije glasove ostali naroda u Federaciji .
Jednostavno samo da Hrvati bojkotuju izbore. Onda je ustavna kriza u Federaciji BiH. A Srbi će pasti od smjeha u Republici Srpskoj. Na kraju će tako biti. Onda će doći EU i SAD i pitaće ko je kriv za izazivanje ustavne krize u Federaicji BiH. Kako je moglo samo doći do toga. BiH sve više pada pod Srbiju.