Komentari (406)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno boli me neka stvar za Orica,daleko od toga da je njegovo maslo za ramazana,ali nam je ovo pokazatelj koliko su bosnjacki politicari koji se busaju u prsa patriotizmom,bacaju ciframa o broju stradalih itd,jadni ustvari,i koliko ne smiju ni pisnut,kao sto su se u ratu skrivali,tako i sad sute.Zali boze sto ljudi izginuse za saku lopova,sa svih strana...
Na današnji dan 1943. godine komunisti svih naših naroda izvojevali su veliku pobjedu nad fašizmom u bitci na Sutjesci. Sramota od predsjednika da se nisu oglasili povodom ovoga velikog praznika naših naroda.
Nikad nisam procito nista da je neko odgovoran u vezi granatiranje iz srbije preko drine. Mnogo mojih komsija je izginulo od granata iz srbije. Jel ima neki novinar da malo istrazi ovu temu neko iz srebrenice moze dati izjave i da se kroz medije sto vise spominje jer ovo je veoma bitno.
jos jedan dokaz da ovi nasi lezihl***vici bukvalno nista ne rade i bore se da dobiju mandat i ubiru plate. rad je za njih - dok su na vlasti, samo tema za sprdanciju...
A sta je trebalo oricu da sada ide u svicarsku. Jel mogao sacekati da prodje 11.7. Pa da poslije ide. Ne bi bio vijest ko sada i sada jedan momenat koji je vazan svima nama ode u smjeru velicanja jednog covjeka i ponovo se zrtve marginaliziraju. Kada je znao da ima potjernica sta je koji klinac isao vani
osim sto pratis naslove, mogao si procitati i neki text, mozda bi onda sam dobio odgovore na tvoje notorno pitanje...
Prati drinskog četalja kako smišljeno prebacuje odgovornost za Srebrenicu na žrtve. Garant sjedi negdje u nekom kaninetu vlade RS i radi svoj posao, tj. zatupljuje Bošnjake.
Sto ne mogu ovih smradova koji ponavljaju "Svi smo isti".Nismo isti na strani ARBiH zločin je bio incident neodgovornih pojedinaca dok se na četničkoj strani radilo o pažljivo pripremljenom i osmišljenom planu.Zato kad neko ubuduće kaže nešto slično treba znati danje ili glup ili četnik.
Kakva je svrha ovakvih članaka? Bar jedan član Predsjedništva se zalaže za ovakva hapšenja i za to da Republika Srbija ima pravo podizati optužnice i suditi za djela počinjena u drugoj zemlji.
U Srbiji chuli da je Orich konurencija Djokovichu, pa raspisali potjernicu... kazhu, Orich reketari nemilosrdno....
Cestitam klix. Potrebno nam je vise ovakvih clanaka o raznim temama. Treba malo napisati i o djelovanju tornjaka Radoncica, sta su do sada uradili jos neki "biseri" iz SDA itd. Konkretna tema, konkrentna (ne)djela.
Ocigledno narucen text..... nisam Bakirov fan ali bezze ovo "teatralan zahtjev za odgodu posjete nikolica"...da nije bilo ovog "tetaralnog zahtjeva" vjerovatno bi ovaj novinar napisao "zasto je Baklir pustio da Nikolic dodje"...uglavnom ovde nije poenta o Naseru nego o Bakiru...kupite jeftine poene za zlatnog ljiljana a Naseru treba pomoc pa bilo cija.. I kraju I ljiljan a I svi ostali imaju nacina na bilo koji nacin pomoci al jos ih nisam cuo...Nasera ne mogu spasiti nikakve protestne nete ni pisma nego samo nacin na koji su Ganic I Divjak spaseni a to nema veze ni sa pravom ni sa protestnim notama...pustite vise politikanstvo barem dok je covjek u belaju...
A sto ste se toliko uzbudili? Ruke su mu krvave i nijedan zlocin mu ne daje za pravo da ubija I odlucuje o bilo cijem zivotu. Ja ne sumnjam da ce biti oslobodjen jer imate prijatelje koji nisu nista bolji od vas I koji sa uzivanjem pobise narod od Libije, preko Iraka I sad u Siriji. Nazalost vi niste kao narod dovoljno zreli I emancipovani da se urazumite I shvatite da dalje forsiranje vas I vase politike vas void an put gubitnika. Rasturiste zemlju verujuci da kad Ste pocinili zlocine u drugom svetskom ratu mozete ponovo I da cete imati oprostaj. Svako an svoju stranu I svakom svoja drzava. Ili mozda misfits da je sve vase?
dejton najskuplja sramota u povjesti bosanaca
Boze ko li ga ono potpisa?
Bake što te raja voli čudo jedno. A tako si pošten i vrijedan...
Ko da je ovo najveći problem u Bosni, bahahah
http://bosnjaci.agency/uzas-semir-halilovic-za-uhapsenog-nasera-orica-tvrdi-da-je-izdajnik-ubica-i-zlocinac/
Odzvanjaju tvoje poslednje reći zbogom, odlazim od tebe ni slutio nisam, ni gubio nadu nisam nadao se tad Ref. Samo sam tebe nosio u srcu samo sam tebe imao ja i nikad više voleti neću zauvek za tobom zalicu Nikad, nikad bez tebe neću nikad, nikad pronaci sreću Za trenutak samo nestalo je sve sto sam mislio da imam od ljubavi moje ne ostade ništa sada nikog više nemam Ref. Nikad, nikad bez tebe neću nikad, nikad pronaci sreću Mozda ću nekad da ponovo krenem putem koji sreći vodi pozelecu tada da nikad ne ode ljubav sto se opet rodi Ref. Nikad, nikad bez tebe neću nikad, nikad pronaci sreću (3x)