Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milijardu se ker do sada zaduzio, Fadil mu 600 miliona ostavio
Fadil nije uzimao MMF kredite,zato je i osuđen.
Lažeš!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Da bi javnost lakše razumjela određene postupke po pitanju rizničnog poslovanja.." HAHAHHAHA razumijemo mi evo vec 30 godina postupke vaseg rizicnog poslovanja
Niksic umjesto da udari porez na 500 miliona KM dobiti stranih banaka u FBIH koje iznose iz drzave, i tim parama finansira izgradnju bloka7, on uvodi poskupljenje struje preko ledja gradjana. Blok7 se mora izgraditi! Niksicu smradu jedan!
Krshe pare na svoja du..ta i silne privilegije koje imaju, na uhljebe koje gomilaju, a nikad ne smanjuju. Ne prave nijednu olaksicu za gradjane i privredu. Pricaju price o smanjenju doprinosa, a 0 rezultata. Pazi samo ovo "reprogramirala obveze JP Autoceste FBiH, te samim tim stvorila preduvjete za novi investicijski ciklus u cestogradnji". Dajemo silne pare kroz akcize i putarine i ovi opet namicu nesto iz budzeta. Pa gdje su pare od silnih akciza???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada ne znaju kako opravdati svoju nesposobnos i svoje malverzacije, počinju priče o autoputevima o kojima preko 20 godina pričaju
Nermin Nikšić,neće stati do bankrota,djecu je već zadužio,sada kreće i na unučad. Čitam jedan glupi komentar,kaže "možeš još dvije godine a onda u povjest", pa za dvije godine ovaj će i golubove na grani dati pod hipoteku.
Rekordni prihodi po svim osnovama nameta ali coravoj macki sve malo jer mora njiva Niksic da dok je jos u nametnutoj fotelji u koju nikad vise ni on ni pola sadasnje vlade nikad vise nece biti pa da se osigura deveto koljeno milionima naravno ukradenih od naroda
Faaadileee,vraaatii seee
Zaduženko mora vratiti usluge za fotelju mora dizati nove kredite , kako nas Fadil nije zadužio? Kako ti moraš? Gdje su pare što je Fadil ostavio u budžetu??? Gdje si ih brže potrošio? Ti si čovječe štetan po nas totalno
možete još dvije godine i onda ide politička i storija ili ti ga povijest...ti nisi u stanju da vidiš mjesnu zajednicu a kamoli federaciju.njivo..i još da napomenem da si otjerao ljude sa naplatnih kucica i ostavio ih bez hljeba da bi svoje dove...sve će te to stići ABD
uratko, zaduzili se da operu pare bez ikakve posebne namjene
Mali zeleni, bezposleni, svako jutro isto evo vec dvije godine! Dok radni ljudi su na poslu, ovi mali primitivni zeleni iz raznih opstinskih kancelarija sirom BIH sela i gradica, pucaju komentare! To vam je jefino preostalo o vi hadni i bijedni zeleni! Niko vas ne sljivi, niko vas vise i ne cita! Ja sam penzioner pa prije jutarnje setnje da vas malo zaje.avam! Tugo moja koji primitivizam!
kredit ko kredit nije toliko sporan ali kako se i zasto trosi. ako je za plate i vozni park, a ocito jeste, onda nemate pravo da prozivate ni Novalica ni prethodnu Vladu. svašta se nešta obecali a na kraju nista.
Go…no SDPovsko, svasta napricali a nista nisu rekli… Fadil pored onoliko kradje u plusu ostavio, za tebe institucija Niksicu keru…
Joj govana, Novačić i kupovao respiratore i nije se zaduživao. Šta li ovo rade????
Pravit cemo mi Fadila od Blata !
Prvo, hajmo postovati BIH drzavu i BIH sudove! Budimo patriote, one stvarne! Lopove svih fela u zatvor! I onog za 6 metara drva i frlju za 10,5 miliona, i malinara i sebku, i... svi lopovi u zatvor!
zaduzili se da prebace Dodiku da spase Genocidnú tvorevinu od nestankamodnosno da spase njihovog Gazdu Dodika
daj te Fadilu da Vodi Federaciju pa makar i iz Zatvora i od tamo bi je bolje vodio nego NerminCovicev Ker sa slobode
Nermin Niksic covjek za Kojeg ni vlastita zena nije glasal jer zna Koliko je Nesposoban !
Primjer režimskog izvještavanja je ignorisanje vijesti koje su očigledno od kritične važnosti za prosječnog čovjeka samo zbog toga što bi bile percipirane negativno prema režimu. Primjer totalitarnog režimskog izvještavanja, što je dodatni ponor, je pojava da se režimu daje prilika da "reaguje" kad se vijest svejedno raširi među narodom, a reakcijom se reaguje na vijest koja nikad zvanično nije objavljena. Novinari klixa se zvanično ponašaju kao režimska piskarala.
Ali ovo smo već vidjeli i ranije, npr pres konferencija Dine Konakovića koji je reagovao na vijest sa portala istraga.ba (Avdo Avdić), ali tek nakon što se ista proširila među ljudima toliko da je svako sa internet konekcijom postao svjestan šta radi ministarsko lice sa EUROPOL-ove šeme o saradnicima klana Tito & Dino, a čiji su povod hvatanja pošiljki više tona kokaina. Tako su klix i ostali prenosili Dinin "odgovor" na vijest koju nikad nisu ni objavili.