Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ti
E ovo su pravi heroji, ali se slabo čuje o njima, ne mogu doći na red od miljenika. Skidam im kapu, obilazili su stare ljude, kupovali im sve šta treba, išli i do zabačenih sela i nosili fasunge. Pored toga, svakednevna briga o migrantima već toliko dugo. Hvala im, od srca!
Nula..
Crveni kriz je bio svijetla tacka za mnoge gradjane i opravdao svoje postojanje. Mogao bi biti uzor mnogim drugima kako se dobrom organizacijom i u kriznim vremenima postizu dobri rezultati.
Kako gdje, ja sa sigurnoscu znam u pojedinim opcinama su samo upisali volontere i to je to!!! Niko nikad nije bio pozvan da sta uradi iako je postojala i jos postoji potreba za tim!
Oklen Namik u krstu crvenome, jos uz Ramazan?!
@shuhva Grijesis. Nije krst nego kriz. Krizarska politika. Kriz pomaze nas jadne muslimane, i to nasim parama.
Nista da se ne lazemo. Malo koja slika pomoci babama i tjt. Manite mazanja ociju javnosti bgt!
Volonteri otišli u trgovinu 3000 puta, ili u prevodu 200 volontera je otišlo u trgovinu 15 puta u 30 dana, odnosno po jednom svaki drugi dan. Ako imaš 900 ljudi i svaki od njih dnevno ode jednom do granapa, javi se na dva poziva i ode platiti jedan račun, imao bi značajno veće cifre. A da su uzimali ljude koji su ostajali bez posla i plaćali im, za relativno mali iznos bi djelomično riješio nezaposlenost, osigurao penzionere i zaradio jako puno glasova za buduće izbore.
Hebo nas za sva vremena