Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj je da se bosanski muslimani bave razmišljanjem šta bi to moglo biti.
Mogu samo qhurcu svirati. Bosnu nikad podijeliti nece.
Čuj dolazi možda da ga smiri ?!#$% Kako da ga smiri ? Lopatom.Ili da mu ošlajfa majmuna.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U pitanju je bila prosidba Gorice.
Kiše su uvijek padale, al ono kad je roknulo 2016 e tad se planeta promjenila, danas kiša padne more se stvori, prije toga suša golema.
Dolaze zlikovci zlikovcima al neće im više nikad uspjet kad tad će doć do rata jer daće alah da im se vrate neke stvari zato ga molim da to bude dok sam živ
a ovih hrvata i srba ali vole ulaziti na ove bosanske portale hahaha vise nego čvaraka se najesti
Hahahaha. Ovo drugo sigurno.
Jake mi drzave,cuj Madjarska hahaha,70% rsa ne zna ni koji je glavni grad dok ne pita gugliju...
Dodik ce biti sklonjen do pocetka 2022 god, on to zna i dize tenzije koje mogu biti opasne za sva tri naroda u BiH,briga njega za narod on samo sebe gleda.
I Sadam je krnjo dok nije zasmrdio cijeli dunjaluk. Očistiše zrak u par minuta tako to ide kad se previše uzvrpoljiš.
posaljite madjarice...kolace naravno, sta ste vi mislili
Orban je prljava svinja
Phederi
Ne zna se ,koji je gori.
Нису ми јасни људи који остављају коментаре и серу по другима а да притом то све раде у строгој тајности. За столом седе са Србима и називају их пријатељима а на нету пљују по свему што је српско.
Koga boli racku hahahhaa
Non paper ekipa.
Orban je jedan od podstrekača i kreatora rata.Ima svoj interes da od EU napravi nedjelotvornu i nesvrsishodnu tvorevinu a BiH mu je idealana da to ostvari bez rata na svojoj teritoriji.Našao je kvislinge koji će razoriti svoju zemlju i narod za njegove interese uperene protiv EU.Cijena će biti katastrofalna za sve nas, bosanske Srbe pogotovo.Plamen koji pale služi isključivo da se ukrije kriminal svjetskih razmjera.
Trebali ste mu zeleni tepih prostrijeti.