Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci rade sve na tome da stvore Veliku Albaniju, Veliku Srbiju i Veliku Hrvatsku, a sve na štetu Bosne.
Kakvu veliku srbiju ne mogu ni zso da uspostave
O čemu pričaš bolan, Amerikanci sravnili Srbiju sa zemljom i uzeli im historijski centar države, Hrvatska usla u EU i NATO da nema Komsica ne bi se sjetili da mi ikako postojimo. Albanija je deseta tema. A mi izgubljeni u prostoru, BiH ne prizaje Kosovo, a najveći portal protiv države, smijesno
Sulud članak koji treba da natjera Bošnjake na sukob sa zapadom, sukob sa komšijama, čak i na sukob medju Bošnjacima. Kurti tolko dobro goni, da nema podršku ni Albanije, hej. Kurti je dato da vodi teritoriju koju je u ratu direkt osvojila AMERIKA, nisu je bolan osvojili Albanci. AMERIKA je svojom vojskom umarsirala. Mirovni je između NATO i Srbije. Može Kurti da se kofrci, al je bitan ko gaće u porniću, ako ima sreće završice ko diploma, Frljoka, lopine sa Skaja.
Iz Istočne evrope u EU ušle sve nacije (osim Ukrajine i teritorije Kosova) koje su 1941. dočekali Nemačku sa cvećem na svojim ulicama. Podsetite se (ili pročitajte ako ste bežali sa istorije) 😉
Albanci imaju jasnu viziju i konkretan stav o budućnosti zemlje a to je Evropa i demokratija. Bošnjaci su se malo izgubili u poslijeratnom periodu vezanjem sa zemljama koje su većinom islamske vjeroispovijesti i menje demokratske, što iz evropske perspektive ķoči put ka Evropi. Korupcija i kratkovidnost SDA sundodatno oštetile poziciju Bošnjaka.
Treba nam Kurti da ocistimo Bosnu od cetnika
Kurti ne ferma američke desperdos diplomate, iste one koje Trojakaši gledaju kao božanstva.
TROJKAŠI SU ODVEĆ TAJNO PRISTALI NA OTVORENI BALKAN, ALI SREĆOM KURTI TO NIKADA NEĆE PRIHVATITI PA ĆE TAKO SPASITI I NAS OD PRIKRIVENE VELIKE SRBIJE.
Albin Kurti je pravi patriota i državnik a ne kao ovi naši što se prodaju kao kurve,poput Lagumdžije,Konakovica,Nikšica,Forte i na kraju Izetbegovica koji je radi suprugine požude izgubio skoro sve pozicije na svim nivoima vlasti i njih sve zajedno nije briga za narod vec brinu samo za svoje guzice.
Ma kakvi ovi nasi nametnuti dupelisci. Kurti je za njih ljudeskara. Steta sto Bosna i bosnjaci nemaju jednog Kurtija.
Kurti Nije Izdajnik kao ovi iz Trojke !
Ja qurca od članka. Posebno kraj.
Daj Boze da nas jednog dana predstavlja neko kao kurti i osmani
Koja je razlika izmedju Siptara i Bosnjaka? Siptari imaju muda i nemaju trojku.
albin kurti je bosni albino kurc i vjerujte mi na dugogodisnjem iskustvu ti albosip su veci neprijatelji bosni nego servi 92 svi zbrisali a 96 svi dosli po svoje ebo taj narod sto se razmnozava na tudjim teritorijama uhhljupi
Kao prvo mi Albanci se nikad nismo "razmnozavali" na TUDJIM teritorijama nego na NASIM. Ne znam ko te to slagao ali mislim da su Srbijanci od kojih si nastao a kao drugo stotine Albanaca je ratovalo za BiH iako su uglavnom dosli a Bosnjaci na Kosovu koji zive stotinama godina nisu ratovali za Kosovo nego su cekali da ih Albanci zastite od Srbijanaca. Vozdra!
I jos nesto, vecina jeste otisla, logicno sta ce pa otisli su najvise Bosnjaci ali su STOTINE njih ratovali i PRVA ZRTVA rata u BiH je bio ALBANAC IZ BIJELJINE kojeg su Arkanovci zlostavljali kad je izasao iz Dzamije u kojoj se molio. Nmeas dva grama mozga ti ces nesto da postignes idi prdaro lizi chatnicki pakas kako si navikao. Bosanci nasa braca Albin Kurti uz BOSNU!
Kurti je skontao trećerazredne USA diplomata na Balkanu i razumio je da su u talu sa kriminalnim vrhom Srbije. Samo ovi pohlepni oktrojkaši glume majku Terezu a sve na štetu onih koji su preživjeli genocid. Oktrojaše interesuje samo fotelja sve i jednog Bošnjaka bi izručili onima koji i danas kažu da se ne kaju šta su radili i SA BI I DANAS ISTO PONOVILI a poznato je šta su radili.
Bojim da će se zažaliti za političarima kalibra Alija izetbegović. Nego me strah da onda će biti prekasno.
Samo vi lupajte minuse. Jednom će te se vi ili vaša djeca lupati u glavu. Ali će vam biti prekasno.
Prvi nas je on izdao i prodao, pa njegovi nasljedni unesrecili. Za cim da zalimo?
Bez Amerike bi propali jedni i drugi, a na Ameriku se ljute. S time što Kurti više u fazonu drugarske kritike i Albanci u najgorem slučaju ne gube mnogo.