Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Poddionica Buna-Počitelj, koja se počela raditi 2018. godine, u dužini od 7,2 kilometra je gotovo završena." O ebem vam mater, ko da put na mjesec radite.
bitnije je pitanje il činjenica da se cijela država BiH spaja na svoj Jadran i Neum,nema više potrebe preko kroacije a ni oni sa pelješkim mostom nemaju više potrebe kroz Neum...eto Bošnjaci kogod može kupuj u Neumu svaki kvadrat
@SaDrineSelam Ova dionica o kojoj se govori i koja se radi ne ide u tom pravcu. Nema ovo veze s Neumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Krajina jedan od temelja BIH, kapija na ulasku, dva najjaca granicna prelaza Maljevac i Izacic, 2h od Ljubljane 3h od Graza, 6h od Minhena i nema autoputa ni brze ceste koja ce je povezati sa ostatkom BIH a grade tamo neke vukojebine, kakve greske radi ova vlast to je nevjerovatno
Krajini ni ne treba povezivanje s ostatkom BiH. Treba joj spoj na autocestu s Hrvatskom kao sta ce BL ima izlaz na most u b.gradišci i da se obnovi unska pruga i time za razliku od ostatka BiH ima pristup 3 luke( split,šibenik,zadar) Ostatak BiH se ionako povezuje koridorom Vc koji ide u samo jednu luku (ploče)
A kad bi se to dogodilo vrlo brzo se i Banja Luka povezala s Krajinom jer im je u interesu. Željeznica je jeftinija od autocesta.
Donosi nam unistavanje prirode...
Jesu li to ovi baši halalili Sutorinu CG, kažu jedino sa njima granica nije upitna 🤔
A, onako otvoreno: pročita li se štogod, buduće autoputadžija, mislim, one dubinske literature... osim vozanja na četiri kotača? (budući komentatori, naročito tzv. bošnjaci: molim, ne 'sovati)
Dobili su sve ono sto HDZ vec decenijam blokira ostalim dijelovima zemlje.Dozvoljen samo autoput od Splita do Medjugorja i od Medjugorja do mostarskog aerodroma. Zrtvovali su samo onih par kilometara oko Sarajeva koji nisu mogli lako sprijeciti.
Doprinosi da hercegovci političari mogu lakše i brže donositi iz Zagreba i zakopavati u rodnome mjestu oko kuće
Placeni oglas Cesta FBiH, da se kao nesto radi
Juce sam na stranici Autoceste FBiH gledao njihovu interaktivnu mapu,od Žepča pa do Orašja samo se kod Orašja nešto malo gradi,ostalo sve nula.posto gradnje ni eksproprijacije nije završena ni.projelti sve nule, tako im.piaw uplatu gradnje, isto iz Tunel Prenj,ovakvim tempom 50 godina minimun da se sve završi nažalost, a govorimo o 334 kilometra od kojih je 100 završeno dakle još 200 i nešto, vrlo vrlo sporo,
10 godina je potrebno da nekoliko ozbiljnih firmi zavrse ovaj autoput, obnove i prosire druge rute magistralnih ili brzih cesta. Kada bi napravili samo dobre tranzitne puteve prema svim okolnim drzavama i nasim vecim gradovima mozda bi se sta i moglo napravit od ove Bosne.
Trebate li hitan zajam? Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni ...
Predlazem da posjetite zenicki viadukt propasti.
šta nama znači ovo povezivanj, ništa povezuju 50-60 hiljda ljudi HDZ bez bilo kakvog prosperiteta za državu, povezuj Tuzlu, Zenicu,Sarajevo sa Europom na sjever pusti ove zabiti bez ljudi
Tuzla, Zenica, Sarajevo izvoze i uvoze preko luke Ploče koja se povezuje ovom autocestom..i ne samo naši gradovi, nego će i dio saobraćaja koji ide od sjevera Hrvatske, dijela Mađarske, Srbije, koji ide prema Jadranu, biti usmjeren preko Bosne.
Dobili su sve ono sto HDZ vec decenijam blokira ostalim dijelovima zemlje.Dozvoljen samo autoput od Splita do Medjugorja i od Medjugorja do mostarskog aerodroma. Zrtvovali su samo onih par kilometara oko Sarajeva koji nisu mogli lako sprijeciti.
ercegovina svicarska
Donijet će vam to da će Dino Merlin za 3 ure bit na Pelješcu u svojoj vikendici - autoput plus most priko Pelješca 😉
pa znaci puno vise nego Tuzlacima ili Krajsnicima to je sigurno
Nestanak kamenjara je uvijek pozitivan.
Izgleda da nije. Kamenjar se pobunio.