Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba prodat,srušit i napravit stanove za mlade političare u usponu
još će tražiti od KS da finansira privatne fakultete
Sad ništa ne treba, ni studentski ni stomatolzi u D zdr. ni pedijatri, ni fabrike ni rudnici, u Jugi je sve postojalo i sve trebalo i radilo, jbte gdje su političari doveli zemlju pa sada uvalili trojci da krpi njihove pljačke i privatizacije desetljećima
Može se tu dobar bordel otvoriti.
To radi Haris Vranic za Abela Baltica i Dadu Spahica.Sad ce moci tu da primaju pare za zaposljavanje kao i one “smjerne” specijalizantice😂😂😂Djubrad ta nista ne radi nego unistava zdravstveni sistem.Samo gledajte kako Trojka sve unistava.
Nema vise pravih studenata. Ni za sta se ne bore, a imaju puno vise tema od same ove zgrade. Nemam ni ja nikakavu zastitu iako imam zdravstveno. Sve moram privatno.
Zinula guzica za zgradu ili hotel neki ..... P.V.M.a
Vranic je smislio kako smanji ukine itd
Evo Tibre na Koševu a možda bude i tržni centar
Ako kojim slucajem akruelna Vlada KS ne dobije podrsku gradjana na predstojecim izborima jedan od glavnih razloga bit ce Haris Vranic zbog vise glupavih odluka i neispunjavanja obecanja vezano za Metadonski centar.
Sto studenti moraju imati svoju privatnu bolnicu?Oni su punoljetni gradjani i mogu ici u opste bolnice kao i svi drugi?
Veliki pozdrav za doktoricu Lejlu. Najljubazniji doktori u gradu i nikad nije bilo gužve. Isplatilo se dolaziti s Malte gore.
Ma jasta! Nista nam ne treba rusi sve, i fabrike! Samo pravi zgrade
Nisam ni znao da je ovo studentska poliklinika, samo znam da sam nesto morao placat ovdje za fakultet
Brajkovic, Duljevic, Budnjo, Berilo se slazu da se studentska poliklinika treba srusiti i na istom mjesu napraviti 18 zgrada od 20 spratova bez parkinga i liftova za mlade bracne parove, 1m2 bi bio vec od 2900KM .. koje bi finansirala Opcina Centar
Da li je ista ostalo a da to SDA/DF/SBB kriminalna bagra nije unistila u ovoj zemlji?
Kako SDA/DF/SBB ? Pa zar vlast u Kantonu Sarajevo nije vlast TROJKE ?Zar ministar Vranić nije njen ministar? Ti si izgleda malo"pobrkao lončiće".Tebi i kad svane ili kad smrkne naveče kriva je SDA/DF/SBB
Jeste. Ostao je Avaz...