Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mo's mislit', Ganic podijelio 14 x 300 KM = 4200 KM, i o tome se svi mediji raspisali. K'o da je podijelio 42000 KM, a ne niti pola jednog studenta SSST-ja. Jedino steta sto ce se mozda neko od te perspektivne djece zeznuti, pa stvarno poletiti da upise SSST, najveci odron od "univerziteta" u poprilicno jakoj konkurenciji odrona od privatnih i javnih univerziteta u BiH.
Drago mi je da studenti dobiju bilo kakvu nagradu za ulozeni trud...nadam se da im ovo 300 marona nije zivotna plata jer nema posla...Doduse izrodice oni djecu koja ce ove pare i ostale dugove s kamatama vracati cio zivot,sve u svemu politicka investicija isplativa.
Svaka čast, sevap je dati srednjoškolcima šta para za podstrek i motivaciju a Boga mi i za trud, pogotovo kada vidim da su to gimnazije u koje smo mi nekada išli!! :) Samo naprijed!! :)
...jesul dobili instrukcije za koga glasati uz 300 maraka? :-D
A meze uz to uvijek ide:)!
hahah lopovska posla, elitni ugledni univerzitet, povraca mi se