Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrh sramote kandidata na ovim izborima. Još malo pa će i Karadžićev sin raditi u Sarajevu i živiti fino od novca budžetskih korisnika. A mi Bošnjaci, Hrvati i Srbi koji smo ovdje bili cijeli rat, možemo samo bježati odavde.
Ova je drzava strahota, ovde se kandiduje Ceric, Karadzic, Izetbegovic i tako sve u krug, a narod još gluplji, pa glasa za iste de nek je to veliki Musliman, veliki Hrvat ili veliki Srbin nema veze sto vise od 540.000 ljudi ne radi ali je nacjonalnost bitna to nas moralno hrani.
SIN RATNOG ZLOCINCA ALIJE IZETBEGOVICA CLAN PREDSJEDNISTVA OVE CIRKUS DRZAVE...NEMA DALJE.....OVO JE VRH CINIZMA BOSNJACKE STRANE.....
U jednoj Italiji, unuka Benita Musolinija se kandidovala za Evropski parlament, a ima i stranku koja ima veom dobra broj glasaca.
Nikad pameti nece doc, nema vecih cigana na planeti.
neću ništa komentarisati..........
Bravo!
samo traktorijada genocidasa s"teritorije bosne :) moze normalizovati zivot u ovoj drzavi...:)
PAZI SE TI TRAKTORISTA DA SA TOBOM NE PREORU NJIVU
primijeti se da se mnogo razumijes oko oranja njiva :) sta ima na romaniji :) ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)