Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto se ovdje okupljaju glupi ljudi, fujj
ZOZO JARANE SVAKA CAST NA KOMENTARU!
DADI DA SI TI BIO TAMO, POLIZO BI KAMILI SUPAK!
Cuj znalca, on zna ko se kako osjeco. Majmune, nije to ko kod nas(kako se ko osjeca), nego gdje si rodjen i kojeg si drzavljanstva ! Porodicama svih nastradalih, bilo kako se osjecali, iskreno saucesce !
Mrsite vi muda od labuda !
makar su se dobro proveli za novu godinu!!!! i ja da sam bio tamo, poslije mi ne bi bilo zao umrijet!!!!
samo kad pomislim da sam planirala bas u ovo mjesto ljetos egipat - za neka druga vremena
nije većina, svi osim posade su bili Francuzi. --------------------------------------- jedan je bio iz mjesanog braka, otac francuz, majka cehinja, al je on sebe smatrao cehom, tako da nisu bas svi bili francuzi :)
Svi avioni registrirani van EU, su vrlo nesigurni, loše održavani, s lošim posadama što sam se i osobno uvjerio par puta.
iskrena sucut!
komentar
:o( .::R::.
ala selamet majke mi a bas mi je zaooo nek ozive a zaklos kakko mi je zao nedo dragi Allah da se to ponovi vise nek im je rahmet dusuu
Hm.. a Bosanaca?...
nije nego svi osim jednog putnika, tj. vecina.