Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta imate polemisati kao da neko od SDA nepismenih podobnih Bosnjaka koji su trenutno na funkcijama i koji su u obavezi da se angazuju u konkretnom slucaju, zna nesto pametno reci na tu temu .... kako neko uopste moze i polemisati sa polupismenim Ahmetovicem, Sarajlicem i ostalim ugojenim volovima ... Lako je Srbiji raditi sta hoce kada je infiltrirala izdajnike u redove Bosnjaka i lansirala ih na kljucne funkcije ...
a šta si ti onda,tariguz
Narode, pročitajte na portalu Kurira šta sve Seronjbija radi brači Crnogorcima, to, što radi nama nije se ni čuditi.
Pročešljajte malo po internetu pa će te vidjeti da su Turci tokom svog \"boravka\" u srbiji počeli da uvode vodu u kuću i da prave kupatila. Nisam našao kako su se starosjedioci kupali prije Turaka.
zao mi vekarica, ukakio se, ne smije jos nista konkretno reci jer mu ni sef ne zna kako da se sad izvade iz govana. smislit ce oni vec nesto, u lazi su lideri u regionu.
Na svijetu ne postoji državno rukovodstvo koje boluje od kolektivne šizofrenije, kao što je to rukovodstvo Srbije...
Ma nema da brinete baliye....rasirite se na vasih 24% teritorije BiH i uzivajte :) Peroguzi islamski :)
Zar postoji Srbija.To je leglo ubica,mafije i kriminala.Čast Vojvodini i Sandžaku.
@turciiiiiii - Zar vas neko moze opoganiti?? Pa nema vece poganstine od vas, niste se znali oprati dok vam Turcin nije dosao. Smijesan si.
turciiii, oooo turciiii, zapoganili ste srpsku zemlju po kojoj gmizete turciiiiiii
GDJE JE MLADIĆ 1000.001 VAM MA.J.K:U J.E.B.E.M ONU BEZBOŽNIČKU.
JARANE, GDE JE ĐENERAL MLADIĆ KOJI JE UBIO MILION NEDUŽNIH (DJECE, ŽENA, STARACA...) ?
... zemljo ubica!!! Bando pogana!!!
Mogu oni radit sta hoce, ali na kraju nase samo malo izmaltretiraju na njihovi po 30 godina sjede u zatvorima.