Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Božić dobrim ljudima, pripadnicima katoličke vjeroispovjesti u Bosni i Hercegovini..
I uvijek se nadju strucnjaci koji negativno ocijene svaku izjavu.
@korisnik387 Šta se može, tako ti je to.. Mislim, humano je i susjedski korektno čestitati blagdan, naravno dobrim ljudima, oni loši, oni ne zaslužuju čestitku, tako jednostano..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sretan Bozic gladna djeco i svi stari nemocni politicari nece doci darove Vam donijeti Sretan Bozic, bez kaputa braco i sve bivse ljubavi nepravde ce ionako snijeg i tamjan prekriti Moje suze nikom nista ne znace zasto da im moje suze kvare svete blagdane kvare ove blagdane Sretan Bozic gladna djeco i svi stari nemocni politicari nece stici strasno su zauzeti ......... (Prljavci) Sretan božić svima!
Katolici su odavno ubili smisao Bozica,Bozic je reodjenje Isusa Hrista,a ne deda mraza.Katolici slave deda mraza,nemaju oni veze sa Isusom,kakve veze ima jelika i paketici sa Isusom,da mozda jelika ne raste u Svetoj zemlji,pa je nalozili kada je rodjen Isus,smijesno.Jelika i deda mraz su lijepa stavr,ali za Novu Godinu,a ne Bozic.Katolicka crkva vise nema nista sa onom Hriscanskom crkvom iz koje je postala,to je samo jedna u nizu sekti danasnjice.Jos malo ce poceti vjencavati muskarce sa muskarcima.Uzas,slave Bozic,a Isusa nikako ne spominju,ne razumijem sta je poenta,skinuti se go za Bozic,valjda je to vjerovanje u Boga i golotinja ne idu zajedno.Zgrozen sam.
Iskrene želje svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti,da ovaj veliki blagdan provedete u krugu najdražih sa puno zdravlja,sreće i uspjeha...
Čuj ba Radamel,ako nemaš šta za reći konkretno,a ti mući klocu...
ne treba meni ništa crtati da bih nešto ukapirala,jer čim sam prvi put vidjela tvoj komentar shvatila sam da si osoba sa inteligencijom apsolutne nule...A kakve dečke volim,nije tvoja stvar...
hvala također svima koji slavite... provedite dan u krugu obitelji i dobro se najedite ;)
Sretan Bozic svim Katolikama.
Ajme ovaj bobdylan dosadan....svakoj krpi mora biti zakrpa. Bobe, vjerovao ili ne, u ovoj nasoj Bosni ima pored katolika i protestanata, ne samo stranih vec i domacih (iako malo, ima ih). Ti da si pametan kao sto nisi znao bi da i mnogi pravoslavci bas danas slave Bozic. A pored Hrvata i te kako ima Bosanskih katolika, pa cak i Bosnjackih katolika (da nisam bila svjedok da se tako par porodica pisalo na proteklim izborima ne bih ni ja virovala). A i dovoljno ne-krscana u svijetu slavi ovaj porijeklom paganski Europski praznik. Sto se kalendara tice, Gregorijanski je ispravniji. Odlicno se uklapa u Gregorijanskom i najkraci dan godine i slavlje Sol Invictusa i druga midwinter-slavlja na nasoj hemisferi (prethodnici Bozica), dok to vec dugo vremena nije vise slucaj sa Julijanskim. Btw, i do Julijanskog su se Rimski kalendari reformirali. Gregorijanski je jednostavno bolja verzija.
Iskrene čestitke katoličkim vjernicima, Sretan Božić!
Sretan Božic svima koji ga slave!!!!
@@dir preduzeca I ja u svojoj firmi dajam topli.
Sretan Božić-Boži Ljubiću :)
Sad bivsi ortoped sa klinike Kosevo, cita ovo i smije se...
P.i.s.a.m se na bozic, na isusa zlocinca i na sve one koji ga slave.
Allah Dž.Š ne voli da takve riječi, zato će ti dati rak prostate, da se do smrti sjećaš svojih riječi.
nemoj tako fahro, budimo tolerantni, barem na blagdane.
hVala lijepo i Vama u redakciji isto tako koji slavite i da u narednoj 2014 sa puno božijeg blagoslova pored zdravih očiju tutkumi progledaju da je i naša Bih i da možemo dati veeeliki doprinos u njenoj afirmacij i da nama se ništa ne daje već nam to pripada i a do tada živi i veseli bili Kvantitet nikad nije značio kvalitet Živjeli
@miješam.malter Prije svega, hvala ti na disliku, mnogo mi znači. :)) Inače "djelujem" u okvirima domovine, tako da i čestitka mojim sugrađanima katoličke vjeroispovjesti u okviru granica domovine, prirodno, zar ne?
Čestit i blagoslovljen Božić!
Sretan Božić svim dobrim ljudima, katoličke vjeroispovijesti !