Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli k?!? Kad neko drugi paralise to ne valja, al kad majkicka i ona crna frckava kobila blokiraju godinama, kao i gej kosarac...onda sve u dure. E pa da vidite malo...kukajte sad
Vi ste ti koji joj najgore zelite i radite protiv drzave
Tri slova: marš u pm
@3746754Drinsky Slažem se...Al od tih milion u šumskoj neće biti vise od 100.000 Maximum
Koga boli racku šta misli jedan genocidas!!!
to kaze stari ljigavac i spy girls snsd &kos ...
Eto mi glupi pa ne znamo u kojem smo belaju i prava izjava bosanskih političara: “...treba dici ruke od svega..” i tako 20 godina primate plate i dižete ruke u zelji za napredkom..
jedi vnago...ne volis je razligu i prestani uzimati pare
kad bi se novica pitalo.. ehhh..kud bih je sve odveli.
Ovaj je opasan...stari DB-ovac, Kosovac i Udbaš!!
Poserem ti se u usta Sredoje
Sa SNSD ova država i neće na zelenu granu. Možda se tom entitetu desio bankrot kao Jugoslabiji '83. a da to niko nije znao.
Vlast postoji, drzava funkcionise! Htjeli ste blokade, ucjene, da dijelite zemlju. E pa nece moci. Ima dovoljno patriota da vam uvijek stanu na put, vama i vasim genocidnim planovima
Paa pokažite joj put naprijed,vi iz SNSD-a.Nemojte je konstantno držati na sred tunela,i bez svjetla i bez zraka
Sredoje govnicu vi cetnici mislite da ste BiH paralisali. Parasilali ste samo manji entitet u kome se nalazite pa pokusavate srati po federaciji. Pogledajte bruto Produkt, pogledajte stanje u privredi, pogledajte stanje u prijesolicama, pogledajte i crkavajte cetnici na rubu umiranja. nema ostvarivanja velikocetnicke ideje ili to prihvatite ili ce vas u BiH nestati. Nartalitet vam je vec cetvrtu godinu za redom u minusu pogani fasisticka. IZUMIRETE GAMADI
Koja BiH smrade? Pa tvoj kabadahija je negira kao državu a sad mu zao što nemožete u vlast drzave koju ste vi doveli ne samo u sljepu ulicu nego do propasti.
Evo jedno pitanje ovima kojima smetaju ovakvi i njihove teze, politika i sve ono sto rade, a ujedno su za Bakira, Aliju, i td. Ko je kreirao ovakvo uredjenje drzave i otkud vam pravo biti toliki licemjeri pa zahtjevati da se ukine ili ruši nešto sto je vas predsjednik potpisao? I zašto idete u koalicije sa ovakvima, ako ne samo zbog vlasti? Ako ima neko da odgovori, ili da se ne javljate vise po portalima raznim sa nebulozama o ukidanju RS-a.