Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nam odete ko ce radit za nas ratne i posljeratne profitere ko ce nam prat posteno opljackane pare
je suis profiter
Uz dužno poštovanje prema mladima i njihovim kul performansima, mislim da na ovaj način rasipaju svoju energiju i entuzijazam. Sjedite i učite djeco, obrazujte se i stvarajte, ne dangubite po ovakvim sranjima. Neće se država ni za koga brinuti, sve morate sami. Prihvatite to i ponašajte se u skladu s tim, i vrlo brzo će vas biti sasvim dovoljno da uradite sve što se danas niste usudili ni napisati. Počnite od sebe. Šta ste vi uradili posljednjih 5 godina a da je bilo korisno, produktivno?
@oktobar7 Poenta i jeste da svako mora raditi na sebi i sa sobom, a naravno da se kod djece i adolescenata to prevashodno odnosi na učenje, sticanje znanja, skupljanje iskustava. Jedan obrazovan čovjek koji je u svom pozivu stručan i produktivan, a pritom neovisan od bilo koje države, vrijedan je čitavog ovog performansa, a dvojica vrijede kao zlato u košarci. Tako se prioriteti trebaju postavljati. To je sve što sam htio reći.
učite, radite, trudite se, završite fakultet i ......završite na birou
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BJEZITE ODAVDE DJECO!!!!! NE CEKAJTE NOVE IZBORE, NAJNOVIJA PREDIZBORNA OBECANJA, NOVE STRANKE SA "ISTIM GLAVAMA", NOVE RATOVE...NOVE AKCIZE, NOVE POREZE... 20 GODINA NAKON RATA ...STUDENTSKI DOM "RADOVAN KARADJIC"... 20 GODINA NAKON RATA ...5000 POLICAJACA JE POTREBNO ZA OTVARANJE DJAMIJE U BANJALUCI...
hajte penzioneri i VI izadjite i podrzite omladinu a znate kukati kad vas niko ne podrži sram vas bilo bagro VI ste nas i doveli u ovo sranje
dobro ste se sjetili da izadjete omladino i da se borite za bolje sutra,od nargile i kafe nema hajra
Ja konto da je protest da se dozvoli pusenje nargile.
Why does a dog lick his balls? Because it can;) Riba smrdi od glave a ne od repa. Odgovor za sve sto ne valja u ovoj zemlji je:"Pa je bi ga ,sta ces - tako je to", ustvari znaci:"NE, ne zelimo promjene, necemo nista bolje i logicnije, ostavite nas da ovako zivimo i da nam i buduce genracije prvo nauce rijec stela, pa onda sve ostalo".
biće im fino za nekoliko godina kad roditelji pomru a penzije nejma pa ćeš da vidiš kako ce se boriti
Treba otvoriti 100.000 radnih mjesta i riješen problem. Sve mi se čini da je to netko i obečao, nisam doduše siguran, ali nije mi stalo do originalnosti ideje, bitno je da se otvori ,a ne zaposli, jer ovo "zaposli" je sumnjiva kategorija koja može podrazumijevati i da se prijave radnici koji rade na crno a u Bih ih ima puno više od 100.000. Ti već rade i ne žale se, nego govorim o otvaranju novih 100.000 radnih mjesta koja će popuniti novi ljudi sa biroa.
@kraftwerk Nije riječ o jednom mjesecu, nego o 4 godine mandata falangi na vlasti. Drugo, ovo je BiH u kojoj siva ekonomija zapošljava samo u Federaciji oko 200.000 ljudi, gdje je potrebno stvoriti minimalne prostorne uvjete uz minimalne izdatke i poklopiti pratećim zakonima ovu oblast. Treće u BiH je preko noći izgubljeno oko 400.000 radnih mjesta, dakle ne govorimo o ljudima nego o radnim mjestima. I najzad u BiH poljoprivredi ima mjesta za 150.000 ljudi, koliko ih je sa zemlje došlo u grad.
Dobra ova na salteru Bosne, da mi ne bi srali nisam matori.. Mlad, zgodan, plodan.
heee vidi budalasaa.. Poz iz inostranstva
Dragi studenti trebali ste se zaputit u Banja Luku kod Dodika i njemu postavit ta pitanja. Bosna i Hercegovina je taoc cetniteta nastalog na genocidu i zato nemamo normalne drzave niti mozemo ocekivat nesto normalno dok ta rak rana postoji. Bolje bi bilo da se studenti okupe i da protestuju protiv cetniteta i da traze ukidanje cetniteta, da svoju energiju usmjere na pravu adresu.
cuj ovih necu u njemacku, pa nemoj, imas austriju, svecku, svicarsku...
hahah jes
STAP D ŠIT ŠIT OVERFLOU
bravo omladino samo tako nastavite ida vas jos vise bude borite se kad ovi stari nece
ti stari su nas i doveli gdje smo i dan danas penzioneri takozvani ovce samo nek je zeleno
@F.E.A.R. pa jeste zato sam za mlade ineopterecene vjerom
Ne znam zasto napadate djecu zbog protesta, kad su u pravu. Imamo najveci odliv mozgova u Evropi. Svaki treci inzenjer nam odlazi iz zemlje, a i ovi sto ostaju rade za crkavicu. BiH ce uskoro biti zemlja staraca. Da je srece svi bi se brinuli zbog ovoga, a ne samo grupa tinejdzera.
ovima je očigledno dobro kuci da prde pa im se ne izlazi
"..k'o je pros'o u ratu plavim konvojem k'o dijete..pros'o, k'o je ost'o šipu racku, ko Vas Hebe." u potpisu Fadil Novalić
pravda za fadila...nema dovoljno hobotnica za sviju.